Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
bilo je vremena kada sam ja molio ovde na forumu za neku listu ,i dobio sam ne mogu da kazem da nisam, od international(koga ovom prilikom pozdravljam) sam dobio par listi koje su radile relativno kratko ,dobio par usera za tvviet i jednu skriptu,
onda sam uz pomoc prijatelja Salacue koji je bio gost u mom gradu naucio neke stvari pa sada sam nadjem ono sto mi treba.da se hvalim koliko i sta imam glupo je,kome sam i sta dao i to je hvalisanje, pa necu ni to .;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ja se uvijek zahvalim privatnom porukom nema potrebe za onim ,meni dao sota,boki silver ,ilija ,torpedo itd.
bitno je da to cijenim te poštujem njihov trud i svih ostalih ne trebaju njima zvona oni i to sami znaju.....
Upravo tako nit pisem kom sta dam nit pisem od kog sta dobijem .... a sto se mene tice kom sam sta dao ..... zasigurno da oni koji su dobili nece javno da pisu Sota mi dao ili Silver itd.... kao sto i sam doticnima kazem prilikom davanja liste cuti i gledaj a za ono sto dobijem gledam u svakom pogledu da se doticnim clanovima oduzim maksimalno koliko mogu ................ tj. da lista radi ne samo 1-2 ili 3 dana itd....

Pozdrav

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
u svom zlu jedno ,dobro vratio nam se sota ziv i zdrav ,liste manje vise budu ,nebudu pa opet budu ,heheehhe

kad sam vidio da imas mali miion postova i na hiljade like upitao sam se sta ce tebi lista ,to je jedini razlog to znaju ovi obicni mali clanovi sto dobijaju lliste od mene ,nista licno

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Brajan Bednarek postavio je novi svetski rekord u brzom tapšanju. On je za 60 sekundi uspeo da čak 802 puta spoji svoje dlanove

Poslednja izmena:
Natrag