Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ovaj international je zaista extra čovjek. Trebamo ga na ovom forumu čuvati kao zjenicu u oku. Svaka mu čast! Što god pošalje, radi par exellence... Hvala što postojiš i što si član ovog foruma....

kako za koga....meni jednom obecao kvalitetne bein sportove, dao mi skype ja ga dodam a on se nikad nije javio....tako da nije sve zlato sto se sija.....ali ovo je bas moje iskustvo.....sad ne znam ili se samo salio sa mnom ili je zaboravio obecanje....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Evo da se i ja pohvalim

@silverplatinum
Hvala na listama do 500-te liste sam brojao bilo davno pa od brojanja odustao uz to da i sebe malo pohvalim da sam uzvratio koliko sam mogao.

Upravo sad ne vezano za ovaj moj Post prije nego sam ga napisao @silverplatinum mi je poslao vise od 20 lista ... ko laze nek je g***a

Ima ovdje jos par dobrih ljudi koji su od povjerenja i jedni drugima izadjemo u susret samo nebi bez predhodne suglasnosti sa doticnima da objavljujem javno njihova imena

Onima kojima sam ja pomogao ne spominjem doticni cute i gledaju

Ovaj moj Post od mene svojom voljom napisan

HVALA

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Evo da se i ja pohvalim

@silverplatinum
Hvala na listama do 500-te liste sam brojao bilo davno pa od brojanja odustao uz to da i sebe malo pohvalim da sam uzvratio koliko sam mogao.

Upravo sad ne vezano za ovaj moj Post prije nego sam ga napisao @silverplatinum mi je poslao vise od 20 lista ... ko laze nek je g***a

Onima kojima sam ja pomogao ne spominjem doticni cute i gledaju

Ovaj moj Post od mene svojom voljom napisan

HVALA

Pozdrav
Hocemo li to dokazati, hehe? Ako sta doleti u pm, javno cemo pohvaliti silerplatinuma i sotu...

Natrag