Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
meni se čini da ovajizvinjavam se ali opet pitam da li neko hoce da da:user i pasword za viet tv-puno hvala
ttp://str.108.setplex.net
Da u pravu si, manje filozofiraj i daj vec neki pass na pp clanovimaDajte sto ste skrti koji tvviet pass )
Pusti čoveka, vidiš da uživaDa u pravu si, manje filozofiraj i daj vec neki pass na pp clanovima
Dabogda mu crkao server ako ne podijeli nekoliko user/pass na PP clanovima vecerasPusti čoveka, vidiš da uživa
Nemoj tako, kako bi mi koji uredno plaćamo gledaliDabogda mu crkao server ako ne podijeli nekoliko user/pass na PP clanovima veceras
Ja zadnje pare dao na pretplatu za ovaj mjesec, a eto kraj mjeseca vec stigaoNemoj tako, kako bi mi koji uredno plaćamo gledali
Dabogda mu crkao server ako ne podijeli nekoliko user/pass na PP clanovima veceras
Ma vidis da je covjek stipsa, sta mu fali dati clanovima nekoliko user/pass na pp da gledaju kako trebaNeslazem se neka servera .. u ostalom dobra je to stvar da nije njih mnogi nebi imali sta gledat .. na besplatni racun .. ovako sve dok su stabilni kolko tolko postoji mogucnost za gledanje