Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
A, sta kazete na ovaj komentar dame sa drugog foruma - citiracu ?!
"a zasto ne kazes recimo da ono sve sto je dobro imate vi administratori,i kada god neko pokusa objaviti da nas vecina ima,slijedi blokiranje,brisanje itd " :mig:

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Pa kad ste cekali i sacekali promenu , sto niste postavili da ljudi koji nemaju mogu da gledaju.
Hidden content
You need -1 more posts to view this content

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
pravilo br:#1 Ne koristite vulgarne reči. Ne vređajte i ne omalovažavajte druge jer je to strogo kažnjivo...
i da dodam...sto god da sam uradio..i sto god da uradim...nijesam ni ja.....niti bilo ko od kolega zasluzili javno omalozavanje na forumu...

sve si ti to lepo napiso i bas mi je drago da si citirao pravila koja sam ja pisao pre ravno 6 godina...i koja ja prvi postujem i retko kada izadjem van njihovih okvira ,a izadjem samo u ekstremnim slucajevima i mislim da je ovo 3 ili 4 za sve ove godine..
Ja sam pravim imenom ,namerno,samo nazvao lika koji je uradio to sto je uradio,i nikoga drugog, a da nigde ne pomene ni slovce onoga ko je to napravio,odakle je izvor(a sto je osnovna kultura za takve stvari) ,da pomene onog ko je ulozio prvenstveno znanje a kasnije i trud i rada a u ovom slucaju smo to bili ja i D3n1s...Ocekivao sam reakciju od tog lika i neznam sta to tebe pogadja ako taj lik nisi ti...

Druga stvar,ako mislis da sve to pravimo zbog nas,varas se ,nama to netreba ,jer da je tako cuvali bi za sebe i nebi drugima omogucili da gledaju ...Pravimo za clanove ovog foruma,za nase prijatelje ....ali to se zloupotrebljava na nacin na koji je uradjeno....

A druga stvar,taj sto ti se zahvalio na komentaru,ima vise nikova i sada su mi se otvorile oci jer sam bio slep pre toga.Upravo tom liku sam mesecima ili neznam koliko vec omogucio da gleda nesto jako kvalitetno i vredno,cega nema javno ovde na forumu,a i na drugima, besplatno u svakom trenutku i to sa dva naloga,jedinom ,jer svima drugima je omoguceno iskljucivo sa jednim nalogom...

Za uzvrat nikada nisam dobio nista niti trazio od istog tog lika bilo sta......i to mi je hvala za sve to......

Ali ok ,idemo dalje.......ubuduce cu dobro otvoriti oci ,i dobro razmisliti kome sta dajem i sa kim imam posla........to je skola za drugi put....

Takodje nevidim tvoj doprinos ovom forumu da bi uopste mogao kritikovati nekoga vec ako se ne pronalazis u mom komentaru na copy alata......

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
sve si ti to lepo napiso i bas mi je drago da si citirao pravila koja sam ja pisao pre ravno 6 godina...i koja ja prvi postujem i retko kada izadjem van njihovih okvira ,a izadjem samo u ekstremnim slucajevima i mislim da je ovo 3 ili 4 za sve ove godine..
Ja sam pravim imenom ,namerno,samo nazvao lika koji je uradio to sto je uradio,i nikoga drugog, a da nigde ne pomene ni slovce onoga ko je to napravio,odakle je izvor(a sto je osnovna kultura za takve stvari) ,da pomene onog ko je ulozio prvenstveno znanje a kasnije i trud i rada a u ovom slucaju smo to bili ja i D3n1s...Ocekivao sam reakciju od tog lika i neznam sta to tebe pogadja ako taj lik nisi ti...

Druga stvar,ako mislis da sve to pravimo zbog nas,varas se ,nama to netreba ,jer da je tako cuvali bi za sebe i nebi drugima omogucili da gledaju ...Pravimo za clanove ovog foruma,za nase prijatelje ....ali to se zloupotrebljava na nacin na koji je uradjeno....

A druga stvar,taj sto ti se zahvalio na komentaru,ima vise nikova i sada su mi se otvorile oci jer sam bio slep pre toga.Upravo tom liku sam mesecima ili neznam koliko vec omogucio da gleda nesto jako kvalitetno i vredno,cega nema javno ovde na forumu,a i na drugima, besplatno u svakom trenutku i to sa dva naloga,jedinom ,jer svima drugima je omoguceno iskljucivo sa jednim nalogom...

Za uzvrat nikada nisam dobio nista niti trazio od istog tog lika......i to mi je hvala za sve to......

Ali ok ,idemo dalje.......ubuduce cu dobro otvoriti oci ,i dobro razmisliti kome sta dajem i sa kim imam posla........to je skola za drugi put....

Takodje nevidim tvoj doprinos ovom forumu da bi uopste mogao kritikovati nekoga vec ako se ne pronalazis u mom komentaru na copy alata......
Jel to onaj što sa jednog piše a drugim se zahvaljuje sam sebi:beee:

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
mugi

Za pocetak ... ko si ti uopste ??

drugo

Posljednji put vidjen u djelu Skripte i aplikacije

1.) Zastupam misljenje boki71 i Greskac

2.) Pravila kako si sam napisao

br:#1 Ne koristite vulgarne reči. Ne vređajte i ne omalovažavajte druge jer je to strogo kažnjivo...

ODNOSE SE NA SERBIANFORUM I VAZE ZA SERBIANFORUM

Boki71 ujedno Greskac njihovim misljenjem i izlaganjem NIKOG nisu uvrijedili sa SERBIANFORUMA .... RADI ZNANJA I RAVNANJA

3.) ZAVODI RED U SVOJOJ KUCI

MENE NE KOMENTARISI I OVAJ MOJ POST DA TI NEBI BIO ZADNJI

KRAJ DISKUSIJE

Pozdrav svim forumasima SERBIANFORUMA

Šota, prijatelju, slažem se u potpunosti sa tobom. Samo je jedno molim - izbegavaj ova žuta slova, oslepeću od njih :-D

Natrag