Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Molim vas da me ne banirate zbog postanja. Ovdje su pitanja i komentari. Ja komentiram. Šta se tu i kome krade? Svi mi na warez forumima krademo. Samo tu stoji da se autori koji ne naplaćuju svoj rad trebaju posebno naglasiti. Znači po mome bi bilo u redu pitati D3n1sa slaže li se on sa tim da se aplikacija proširi. Pa koliko je aplikacija za streaming
napravljeno i prenešeno ovdje.
Da je nešto što je za manje korisnika sigurno ne bi bilo objavljeno javno. Nego bi to koristio uži krug ljudi.
D3n1su Bokyu i Losmiju skidam kapu što su uradili u ovoj temi. I nikada mi nebi palo na pamet to širit dalje, čisto iz poštovanja prema njima.Pozdrav svim forumašima!
Ма увјек се ширило и шириће се, та а и остале скрипте од дотичних аутора су направљене за ширу масу, уосталом објављене су јавно овде на форуму и нису скриване. Мислим да овде није ствар у томе што је објављено на неком другом форуму, већ у томе што се у 99,99% случајева не спомену имена аутора дал ове или оне скрипте. Неки људи падају толико ниско да присвоје све заслуге за такве радове, а само ураде copy/paste. Aко већ није у реду да спомињу други форум гдје су то нашли ради конкуренције, онда барем нека напишу име члана који је то направио.

Зато један савјет Бокију, да не штеди на простору и кад пакује ове скрипте да почетни екран кад се скрипта покрене буде fullscreen и огроман лого од СФ + да аутоматски покрене линк у претраживачу од СербианФорума.

Па нека онда до миле воље то копирају и постављају гдје год хоће. :D

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.760
mugi

Za pocetak ... ko si ti uopste ??

drugo

Posljednji put vidjen u djelu Skripte i aplikacije

1.) Zastupam misljenje boki71 i Greskac

2.) Pravila kako si sam napisao

br:#1 Ne koristite vulgarne reči. Ne vređajte i ne omalovažavajte druge jer je to strogo kažnjivo...

ODNOSE SE NA SERBIANFORUM I VAZE ZA SERBIANFORUM

Boki71 ujedno Greskac njihovim misljenjem i izlaganjem NIKOG nisu uvrijedili sa SERBIANFORUMA .... RADI ZNANJA I RAVNANJA

3.) ZAVODI RED U SVOJOJ KUCI

MENE NE KOMENTARISI I OVAJ MOJ POST DA TI NEBI BIO ZADNJI

KRAJ DISKUSIJE

Pozdrav svim forumasima SERBIANFORUMA

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ajde da ne ponavljam svaki dan, report, ili posaljite poruku nekome iz urednistva i sredicemo problem!

Kao sto rekoh, ne nastavljajte raspravu ovde!

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Brze bolje ode Torrent aplikacija...
ewEXMEL.jpg
Mislim da je većina ovdje da bi gledala tv free radi sebe ,osporavati tuđi trud i vrijeme je jako ružno pogotovo svestranih ljudi koji vam žele pomoći.Netreba se vrjeđati ali mislim ako je neko objavio svoj link ili skriptu onda je sam odlučio gdje će da je posta.Ostali bi trebali imati kodeksa (ne odnosi se na kineze i ostale sl.) pogotovo kad je zaštićeno logom foruma.Dobro bi došla i isprika dotičnog bez obzira bilo slučajno ili namjerno da se ne šire negativne tenzije.Ljudi ipak smo svi tu da nađemo i naučimo nešto novo te da se družimo.

Natrag