- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Da.Druze jel to ova verzija 3.4.1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da.Druze jel to ova verzija 3.4.1?
Ja bi ukinuo skroz pravila koja se odnose na ovaj dio foruma, samo stvaraju pometnju medju clanovima i otezavaju posao urednicima.Citam komentare i neznam dali da se smejem ili da placem.....Do skora ste trazili da omogucimo da se postavljaju domace liste,izglasali to i mi postupili tako kako vecina zeli.......Sada i to nevalja....
Em gledate dzaba,liste dobijate na tacni takoreci od raznoraznih likova kojima nije strana oblast strimovanja,programiranja...e sada smeta sto kratko traju........pa nek traje koliko traje kada je dzaba.....crkne jedna lista,naidje neka nova.......a vi bi mozda da ne placate nista a da vam traje vecno........to ne biva......
Tuta je kriv za sve, kriv je i za tešku ekonomsku situaciju , ma za sveJa bi ukinuo skroz pravila koja se odnose na ovaj dio foruma, samo stvaraju pometnju medju clanovima i otezavaju posao urednicima.
Kad neko zeli nesto objaviti on ce to uraditi i to ne moze niko spreciti, ljudi ovo je internet i to morate shvatiti.
Neki Tuta postavio Avcom na stranom forumu i ispade kako je SF kriv za to
Zamolio bih da mi se javi neko od urednika i objasni zbog čega mi je obrisan poslednji post.
Ako sam ja dobro video user i pass su promenjeni, a ti me ispravi ako grešim
Hvala soti za port avcom-a koji vise ne radi, i hvala clanu (velikom coveku - koji ce se sam prepoznati) koji mi je poslao port koji radi !
[ATTACH=full]66170[/ATTACH]