Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.957
Nije riknilo radi i na taj IP sa tim portom sto je Bind stavio

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.505
Izgleda vec RIKLA :roll:

Nije , radi jos uvek i nece jos neko vreme da rikne,smejes se za dzabe.
A i kad ode ,pa kao sto sam nasao ovu naci cu i sledecu.
Nema potrebe da budete sarkasticni.

Znaci napali ste coveka da neradi,ok,ja sam pratio situaciju i otisao i nasao listu iako je nisam imao i pustio Arenu da ide uzivo sa te liste i objavio celu listu,i nije me mrzelo jer sam hteo da vidim ko je u pravu.

I umesto da se izvinete coveku ili pojasnite situaciju vi tvrdite i dalje da neradi ono sto radi .
Pocinjem po malo da se nerviram.

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Ako sam pogrešio ja se izvinjavam. Mada mislim da nisam. Kad je sve ono slikao mogao je i pravi status :)
Pogledaj prethodnu sliku pa vidi ovu i uoci razliku a to je da se na prvu nevidi port a na drugu da a mislim da je neko rekao da je montaza ili tako nesto
Hidden content
You need -1 more posts to view this content

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.505
U medjuvremenu dok sam pisao post ovaj gore Sota je objasnio situaciju.
Soti svaka cast i kapa dole jer je veliki covek .

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.957
Sve u svemu radilo se od bobistb slikan status sa pogresnim datumom i vremenom nista vise o tom je bilo pisano nema tu sta da me neko pravi budalom kao da sam od juce i bobistb moze da prica sta mu volja nije korektno od njega bilo i kraj ... samo.... nemogu svi da gledaju pa cak ni te kanale od binda a kamoli sa statusa kojeg ja imam jer... vidi se da sam ja jedini na statusu bio i niko vise a taj stari status ima da ubrzo rikne

Pozdrav

Natrag