Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovaj moj android ne podržava to pa ne vidim o čemu se radiCekaj, cekaj,ovo gore sto radi jel radi ili neradi?
Ovaj moj android ne podržava to pa ne vidim o čemu se radi
Ova lista radi preko avcom private proxyPa evo posto kazete da neradi ja pustio live
***Hidden content cannot be quoted.***
Bravoo! Ja ne verujem a mislim i da će se Sota složiti sa mnom. Zna zbog cegaPa evo posto kazete da neradi ja pustio live
***Hidden content cannot be quoted.***
Aj ti pusti neki kanal i slikaj status da vidimoDruze procitaj od pocetka o cem se radi.
bobistb tvrdi da ima Avcom ja i zombi tvrdimo da nema ... ja sam slikao status sa aktuelnim datumom i vremenom dole stoji u desnom cosku
Pogledajte prilog 64945
dok kod bobistb na njegovoj slici stoji mislim 28.01.2014 negdje oko 14:25:10 sati u tom je poenta da bobistb misli da smo mi klinci .... receno ne jednom bobistb nek slika status on osporava al nije to toliko ni vazno ni bitno samo nije fer nekog pravit budalom i za to mi nije potreban uvid IP adrese bilo cije da bi mogao da usporedim doticnog IP adresu na forumu i tu istu na statusu ... dovoljno je da slika status i to je to ...
Pozdrav
http://s1.rapidiptv.com/
Nije mi jasno , pustio sam live stream,objavio listu.Bravoo! Ja ne verujem a mislim i da će se Sota složiti sa mnom. Zna zbog cega