Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kakve legende ovde dolaze!
Čovek postuje liste, tj. strimove koji ne rade, a "stručnjaci" mu se još i zahvaljuju na tome.
Van svake pameti!!!
mani se tih survey....to je scam veliki....zna li neko kako da skinem fajl sa sajtastalno trazi da popunim survey,a u pitanju su neki koji ne mogu da se popune tipa da ukucas broj telefona,ali posle se nista ne desava,tj.download ne pocinje.Molim za pomoc ako neko zna.Kod:fileice.net
Samo obriši i zaboravi na njupozdrav svima imam jedno pitanje vezano za vlc playlistu koja je postavita od Greskac-a sportski kanali su u pitanju kada ubacim listu i hocu da pokrenem kanal trazi mi username i password da li se to moze pronaci negdije ili ako neko zna da mi send na PM
pozdrav svima imam jedno pitanje vezano za vlc playlistu koja je postavita od Greskac-a sportski kanali su u pitanju kada ubacim listu i hocu da pokrenem kanal trazi mi username i password da li se to moze pronaci negdije ili ako neko zna da mi send na PM
Jel se to neko zeza sa Mitrovicima?A, da milica promeni pol, pa bude zeljko !