Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Ako neko gleda Top Gear, veceras u 21h pocinje 22 sezona na BBC 2. Po prvi put zbog sve veceg broja skidanja emisije sa interneta, veceras se po grinicu u 8h u preko 50 zemalja prikazuje Top Gear premijera 22 sezone.
topgear-thumbnail.jpg

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Uzeo sam otamo pa prebacio vamo.Hihihi uz male preinake.Vidim i ostali se time bave pa reko da se i ja ubacim u te vode .Što nam se i ti nepriključiš,vidš da nas je sa vremenom sve više.Inače nevolim baš da ulazim tamo jer ima jako velikih slika a to mi koči promet .Ovim putem bi zamoli sve uploadere slika da ih smanje prije no što ih dignu.
Mislim da je onaj dečko albanianboy prevršio svaku mjeru nonstop je tražio alb kanale i sad mi ostali ispaštamo.Samo se njemu želje ispunjavaju.Vidim više ga se ni nečuje ,očito nestigne sve pregledat.:beee:

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Uzeo sam otamo pa prebacio vamo.Hihihi uz male preinake.Vidim i ostali se time bave pa reko da se i ja ubacim u te vode .Što nam se i ti nepriključiš,vidš da nas je sa vremenom sve više.Inače nevolim baš da ulazim tamo jer ima jako velikih slika a to mi koči promet .Ovim putem bi zamoli sve uploadere slika da ih smanje prije no što ih dignu.
Mislim da je onaj dečko albanianboy prevršio svaku mjeru nonstop je tražio alb kanale i sad mi ostali ispaštamo.Samo se njemu želje ispunjavaju.Vidim više ga se ni nečuje ,očito nestigne sve pregledat.:beee:
Pa zar nisi vidio da sam i gore tamo stavio radno vrijeme, ja se ne skidam odande:bfghb:
  1. imagessjt7bgw7-jpg.63259

Član
Učlanjen(a)
20.06.2010
Poruka
59
Dali postoji plejer za android sa loop opcijom?
Kodi :D

Ajde majsore mala pomoc.Gde treba podesiti? fala

Natrag