Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
12.01.2015
Poruka
1.461
Ideja je bila da se clanovi aktiviraju u internet radio i tv. Nagrada za ulozeni trud je taj pdf :).
Ja se bio aktivirao i to poprilicno cak i prije nego sto sam znao i za tu famoznu sobu i taj pdf, medjutim sve sto sam dobio bio je ban od 3 mjeseca za koji ni dan danas nemam pojma ni zasto ni ko me je banovao. Medjutim nema veze, sve je skola u zivotu pa tako i ovo. Sad sam na deaktiviranju jer sam shvatio da nije bitno koliko si aktivan nego koliko si "uvezan".

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359
72295581dcd1.gif
white to ,je opste poznato ,presipanje ,iz supljeg u prazno,i obrnuto ,liste vise nisu problem ,a to da bi propale na stotine i stotine .listi za mene je cisto supljiranje, od tih stotina, i stotina , najmanje se stotine i stotine vrte na netu. balkantvmedia njih 87 , bosna cafe bar ja imam njih oko 345,kafic,gradina ,web shop ,itd ,sveje vec poznato a za one sto i vipovci ,neznaju ,hvala bogu ,hehe to je vec druga prica,
Za balkantvmedia si pogresio, njamanje 1000 se vrte na netu.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ova tema odavno služi za prosipanje pameti, " ja imam ovo ja imam ono". Evo rekao vam je @Sota imate sobu za slikanje pa pokažite što imate. Ne vjerujem više nikome. Jedni bi u vip sobu drugi su razočarani sa tom sobom. Meni je super i tu i tamo, ne gledam ništa. Tu i tamo provjerim da li radi lista koja je objavljena. Pozdrav svima!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Pratio sam ja temu nije mi nista promaklo.

Meni osobno ok ako neko nekom podari listu samo koliko sam zakljucio kad god se dotican gospodin pojavi i kaze da nudi listu jave se clanovi koji se do sad nikad nisu isticali u ovoj temi malo cudno zar ne??? Smatram da je mozda tebi ili nekom od vas promaklo.

Sta ja mislim o svemu ne igra ulogu manje bitno i kao da su liste ono bez cega ne moze da se zivi???

Dok sam sinoc pisao ovdje na forumu sjedio sam u bolnici cekao na nekog kog sam odvezao "Hitni slucaj" tako da sam po meni ucinio kao sto to obicno i radim dobro djelo nebitno koje doba dana ili noci dok se ovdje pise o potpuno nebitnim stvarima u zivotu.

Ljudi koji su se bas ovdje upoznali i druze se godinama pomoci ce jedni drugima tj. Oni koji su manje vremena proveli na forumu opet imaju nekog sa kim su ok tako da u vecini slucajeva svako od vas ima nekog svog prijatelja.

Sto se mene tice istina je da ovdje na forumu imam par prijatelja sa kojima se druzim od nekog mog pocetka vezano za Iptv sta su oni meni dali tj. Ja njima to ne brojimo ali ako sagledam kompletnu statistiku kom sam i sta dao izuzev meni dragih prijatelja mogu slobodno da kazem ako kazem ako sam za 1g dobio ovdje 10 lista sta bi ja trebao onda da kazem?? Da kukam?? Necu ... da molim?? Necu znaci ne pada mi na pamet da kako javno tako i putem Pm molim za bilo sta i opet ponavljam ako sam dobio bilo kakvu listu uzvratio sam dal sa jednom listom dal sa 2-3 uglavnom nikom nisam ostao duzan a nasjeo sam xxxxxx puta i to nebitno

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ja cu sad da kazem ukljucio malo maste i slobodno cu reci do sad 18 domacih lista tj. sad da kazem nisu nigdje objavljene pa ni u sobi i kog briga?? Nesta me oce ........ eto onako usput ... jednom drugom prilikom mozda bude vise... mada jos nismo gotovi

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag