- Učlanjen(a)
- 31.08.2012
- Poruka
- 636
E pa to sam hteo. Jer saznao sam da sta god da nadjem, uvek ce postajati sansa da se to ugasi. Ako nadjem user/pass, taj moze da prekine pretplatu i gotov sam. Ako je udp, moze da me vidi mene na statusu i da ga ugasi. Ako je drim, headend, ili sta god, opet postoji takva sansa. Onda treba da se nadje sa dobrim uploadom. Zato i kazem. Jedino neki nettv+ ili D3 Go. Na to sam mislio kad sam rekao provajer. Za sada je dobro, ne zalim se, zavrsava mi posao vikendom kada gledam tekme. Pre ni to nisam mogao.Pouzdano i sigurno je samo ono sto platis i nista vise. Kod zvanicnih provajdera je sigurnije ali ima i restrimera koji su pouzdani mada su retki oni koji nude kvalitet. Sve sto nadjes ako mislis non stop da gledas nece dugo raditi. Imam liste i na user i one druge koje dugo rade ali ih pustim tek ponekad (imam sve zivo preko kablovske) tako da ne "bodem oci" onima cije su a kad bih ih zajahao sigurno ne bi dugo potrajale. Kako sve vise budes nalazio i koristio strimove i sam ces se uveriti u sve ovo sto sam napisao. Pricam ti iz iskustva, nekada sam imao sam istu ideju kao i ti
PS Pitaj sve iskusnije clanove sa foruma (necu da navodim imena jer je duga lista i nekoga cu preskociti i eto belaja ) sta uglavnom gledaju i svi ce ti reci da je to ono sto placaju (ili su dobili) a ovo je samo hobi i ponekad da se nesto pogleda.