- Učlanjen(a)
- 01.03.2011
- Poruka
- 433
Molim sve staloDakle, za prvih 10 koji nemaju šta gledati, na PP dajemo domaće liste.
Svima su različiti user/pass.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim sve staloDakle, za prvih 10 koji nemaju šta gledati, na PP dajemo domaće liste.
Ako ima jos ti posalji,hvala.Dakle, za prvih 10 koji nemaju šta gledati, na PP dajemo domaće liste.
Dakle, javite se na PP, da ne spamujemo temu.
Taman sam hteo zemlju da nabacamOno sto je stalo nije stalo radi
Pozdrav
Nisam te razumio dal ti djelis liste ili mi i ko je to mi(dajemo) nije mi jasno.Trebao si onda napisati mi iz VIP iptv dajemo 10 lista jer koliko znam iz VIP premijum sobe nije bio takav dogovorDakle, za prvih 10 koji nemaju šta gledati, na PP dajemo domaće liste.
Dakle, javite se na PP, da ne spamujemo temu.
brzo ce i to da zamre ali polako, ocigledno da su svi drugi ipak u najmanju ruku stetocine u odnosu na vas odabrane od poverenjaKakvi kritičari, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Vas dvojica bi i dlaku u jajetu našli .Jedino što je dobro što tema nije zamrla, jer ju vi održavate na životu.
Prvo pripazi na recnik a drugo dobio je saglasnost da moze deliti to sto deli.Dakle, "usao" si u VIP deo pa sad mislis da si uhvatio Boga za jaja i "delite nesto".. Onda dodjes na javni deo objavis 20-ak listi od kojih i dve jedine koje mogu da se nadju skeniranjem, a koju mi juce covek poslao na PP. Sto se sad ne drzis tog VIP dela kad mislis da si neka faca?
***Hidden content cannot be quoted.***
Meni se nemoj truditi da odgovaras, ignore.
@gasans Hvala tebi drug puno, ali pred ovakvih tesko ce ista potrajati jbg. Pozz
Nemaš potrebe pravdati se, sve što si objavio je u skladu sa pravilima.Čini mi se da je pojedincima žalije što ONI nisu u vip delu, nego što se dele liste.
Šta je bilo pre u VIP sobi - bilo je. Ovo je sad ceo podforum. Dogovor je da se liste objavljuju javno. Ja sam u žurbi objavio i neke liste koje nisam trebao, to je tačno i to preuzimam kao svoju krivicu.
Da sam napisao "mi iz VIP dela" - opet vam nebi valjalo. Verovatno bi bili komentari da ostatku foruma delimo na kašičicu, da se k***imo...