Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Uskoro u ovom delu foruma nece biti nikoga,oni sto su presli u V I P room,presli su ono malo sto nije prestace malo pomalo da posecuje forum i to je to

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
72295581dcd1.gif
sto se ,mene tice licno ,ja sam ponosan sto sa pojedinim ,likovima nisam tamo , boki to se ne odnosi na tebe lomsinja i denisa to ti je vec poznato.i ti tvoji od povjerenja kako ih ti zoves ,bi guzice dali za listu,sad da slozim ovdje copy paste ,ovdje vidjeli bi ko su ti ljudi ,tako da pustimo to

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Uskoro u ovom delu foruma nece biti nikoga,oni sto su presli u V I P room,presli su ono malo sto nije prestace malo pomalo da posecuje forum i to je to

to sam i ja misleo i bio skeptik kada odobrio da se tema otvori..... 19.01.2010 godine......i evo opstaje vec dugi niz godina....uvek ce biti onih koji bi da gledaju free iptv......jedni odlaze,drugi dolaze......sve se vrti u krug....

a mnoge znam koji su ovde napravili prve korake a sada restrimuju i zaradjuju od toga......oni odu,svrate povremeno.....ali zato dodju neki novi klinci.....sto bi Djoka reko...

ovde uvek mozes nauciti nesto novo.....evo ja konkretno u zadnja 10-15 dana sam dosta toga novog naucio od Crow-a.....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Sta bi bilo da se izaslo u susret svima i sve sto je u VIP objavilo javno?? Necu ni da pomislim.

Polazim od sebe zasto sam slao uvijek dobro i korisno na Pm ili nekim drugim putem?? Zna se svi znamo

Svi koji su se druzili do sad na forumu druzit ce se i od sad.

Ja sam vise po drugim temama nego u VIP temi jedino ako sam za comp pa stavim koju listu u VIP

Sa onima sa kojima sam prijatelj druzim se i mimo foruma naravno da ima i onih sa kojima se cujem putem Pm

Uvijek ce biti novosti pitanja i odgovora

Ponekad iz dosade ako sam za comp probam neku listu i lista radi cudno zar ne??? To je sustina da se koliko toliko sacuva dobro i korisno kako onima koji manje znaju i onima koji vise znaju a da ne govorim o ljudima koji se trude da bi svakom ko se nalazi u VIP osposibili samostalan rad na osnovu alata koje su napravili znaci oni su najvise zasluzni za mnogo cega

U svemu tom sto se nalazi u VIP ako se 20% lista uopste konstantno gleda ja prvi ne gledam jer imam Total tv a da ce lista sama od sebe stati naravno da oce kad tad samo sto je na ovaj nacin ko se nalazi u VIP svako imao mogucnost da liste koristi jer nisu izlozene javnosti

Svako od vas ali bas svako ko zeli da ukljuci svoj mozak i malo maste moze sebi pronalaziti liste nekad vise nekad manje polazim od sebe nisam imao skenere nasao sam liste pa i dan danas bez skenera tj.Ako vec skeneri postoje zasto ih nebi koristio? A mogucnost postoji

I jos nesta zar mislite da mi svi u VIP stavimo sve sto imamo od lista?? Prvenstveno na domace mislim ako tako mislite varate se po nekom mom vidjenju sasvim korektno od strane doticnih ako smatraju da nesta ne zele da stave u VIP

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Vi se ovde svađate a što je meni crkla balkantvmedia to ništa! Bog da joj dušu prosti 4 meseca je vredno radila. Sahrana će se održati u krugu porodice. Mole se članovi porodice koji budu došli na sahranu da ne kupuju cveće već da prilože, ako imaju , neki novi strim od pokojne liste. Čisto da bi mi ostala u večnom sećanju :D

Natrag