Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
ako smem da pitam a nije problem sta je to vip soba, cemu sluzi, pa zar ovde nema vip - clanova? mora da sam nesto propustio

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
ako smem da pitam a nije problem sta je to vip soba, cemu sluzi, pa zar ovde nema vip - clanova? mora da sam nesto propustio

VIP IPTV je podforum koji je otvoren da bi se u njemu razmjenjivale stvari koje se inace ne postavljaju u javnom dijelu internet tv.Pristup tom dijelu imaju clanovi staffa i ljudi koji se dodaju,prvenstveno,na osnovu povjerenja pa onda na osnovu svega drugog.Skoro svaki dan se dodaju novi clanovi a to se radi na sledeci nacin.Neko od clanova VIP IPTV predlozi nekog clana da se ubaci a ostali clanovi daju svoj glas za i protiv.Na osnovu tog glasanja se odlucuje da li neko moze da udje ili ne.Sve to je uradjeno radi zastite kvalitetnijih stvari.Pozdrav!

Edit!!!
Samo za primjer da navedem da je Boki71 imao prijedlog za jednog clana koji nije prosao.Toliko o nacinu na koji se biraju clanovi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
sa mojim znanjem ili odobrenjem niko nije gledao jer koliko znam opcija nema ......e sada ako je neko uspeo u tome to vec spada u hakersku vestinu i ja to zasigurno neznam.....onda bi i ja mogao da strahujem jer imam trenutno u sanducetu 1400 strana puta 20 poruka po strani.....a tu ima svega i svacega.......pa i sifri servera nekoliko koje posuduje sf.....

Tko to zna njemu sigurno ta soba ne treba.Neznam čemu razgovori o tome tko ima sobu nek ima, drugi kao ja i slični neka spavaju vani što im fali..:dance2::dance2::dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Koji tu likovi kolaju majko mila. Dignite si forum rekao vam je losmij i pravite svoj klan. Takvim nastupom ne dolazi se nigdje. Na nekom drugom forumu za raspravu sa staffom bi dobili ban . Međutim ovdje su svi iz staffa toliko tolerantni da je to čisto za ne povjerovati.

Aj reci za sta ban? Ko je neko pravilo prekrsio tim pricama o VIP sobi? Nisam cesto na forumu u zadnje vreme ali za ovo sto navratim s vremena na vreme nisam video nista sto je protiv pravila foruma.

Gde ti vidis raspravu? Sve je u najboljem redu, ljudi pitaju, urednici odgovaraju, sve je opusteno, zasto imas potrebu da prizivas banove nekome? Nisam nikakav zastitnik nikome niti se osecam tako, a niti zelim takav da budem. Isto tako ne vidim svrhu tolikog "uvlacenja" tim ljudima iz staffa, neki ce morati pertle da ostave "napolju" da bi mogli da ih izvucemo "napolje".

I po meni, sasvim je logicno sto je trenutno ovakvo stanje na forumu, par vas koji ste povlasceni tim statusom u tom VIP delu ste sada na strani staffa i smetaju vam oni koji imaju zelju da budu tu, s druge strane vi "smetate" tim istima.

Video sam neki dan bas tvoj upis tipa kako je VIP soba napravljena da bi se ljudi aktivirali, ok, ima neke prednosti, neki likovi koji inace nisu nista kacili su poceli da kace, jel ste se mozda zapitali hoce li ti i dalje da kace na javni deo foruma kad budu primljeni u tu VIP sobu? I onda ce isti ti koji udju u VIP da se ponasaju tako bahato prema ostalima koji tamo nisu, kao sto se par vas pojedinaca ponasate sada.

Nee, znam da ces da pomislis da pisem ovo jer nisam u tom delu, taman posla, od kad je to napravljeno niti jednom clanu iz tog dela (ne znam ko je sve tamo) nisam poslao poruku da ugrira za mene. Niti cu. Nisam "ni sa kim", skroz sam neutralan, nemam previse vremena za forume. Ali sam primetio da su se oni koji su tamo mnooog promenili, ubezobrazili, postali nadmeni, kao da su se popeli na Mont Everest. Postoji ona izreka, daj coveku vlast pa da vidis kakav je. Da, nije to nikakva "vlast" ali je neka vrsta privilegije... Neki su se pokazali, neki ce tek da se pokazu. Ponovicu da nisam ljubomoran ni najmanje, bio sam u slicnoj sobi, ali sam se skroz normalno ponasao prema svima, nisam ni jednim postupkom to zloupotrebio, i ne treba mi da se prepucavam i "guram" na silu tamo gde me ne zele, sto i ostalima savetujem. Opustite se svi redom, ovde ste pre svega da se druzite, (bar ja udjem da vidim sta se radi) liste tako i tako slabo i gledate realno.

Evo mene nesto zanima za sta verujem da mogu saznati i bez te VIP sobe. Ima li kakva lista sa Poljskim kanalima? :D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Aj reci za sta ban? Ko je neko pravilo prekrsio tim pricama o VIP sobi? Nisam cesto na forumu u zadnje vreme ali za ovo sto navratim s vremena na vreme nisam video nista sto je protiv pravila foruma.

Gde ti vidis raspravu? Sve je u najboljem redu, ljudi pitaju, urednici odgovaraju, sve je opusteno, zasto imas potrebu da prizivas banove nekome? Nisam nikakav zastitnik nikome niti se osecam tako, a niti zelim takav da budem. Isto tako ne vidim svrhu tolikog "uvlacenja" tim ljudima iz staffa, neki ce morati pertle da ostave "napolju" da bi mogli da ih izvucemo "napolje".

I po meni, sasvim je logicno sto je trenutno ovakvo stanje na forumu, par vas koji ste povlasceni tim statusom u tom VIP delu ste sada na strani staffa i smetaju vam oni koji imaju zelju da budu tu, s druge strane vi "smetate" tim istima.

Video sam neki dan bas tvoj upis tipa kako je VIP soba napravljena da bi se ljudi aktivirali, ok, ima neke prednosti, neki likovi koji inace nisu nista kacili su poceli da kace, jel ste se mozda zapitali hoce li ti i dalje da kace na javni deo foruma kad budu primljeni u tu VIP sobu? I onda ce isti ti koji udju u VIP da se ponasaju tako bahato prema ostalima koji tamo nisu, kao sto se par vas pojedinaca ponasate sada.

Nee, znam da ces da pomislis da pisem ovo jer nisam u tom delu, taman posla, od kad je to napravljeno niti jednom clanu iz tog dela (ne znam ko je sve tamo) nisam poslao poruku da ugrira za mene. Niti cu. Nisam "ni sa kim", skroz sam neutralan, nemam previse vremena za forume. Ali sam primetio da su se oni koji su tamo mnooog promenili, ubezobrazili, postali nadmeni, kao da su se popeli na Mont Everest. Postoji ona izreka, daj coveku vlast pa da vidis kakav je. Da, nije to nikakva "vlast" ali je neka vrsta privilegije... Neki su se pokazali, neki ce tek da se pokazu. Ponovicu da nisam ljubomoran ni najmanje, bio sam u slicnoj sobi, ali sam se skroz normalno ponasao prema svima, nisam ni jednim postupkom to zloupotrebio, i ne treba mi da se prepucavam i "guram" na silu tamo gde me ne zele, sto i ostalima savetujem. Opustite se svi redom, ovde ste pre svega da se druzite, (bar ja udjem da vidim sta se radi) liste tako i tako slabo i gledate realno.

Evo mene nesto zanima za sta verujem da mogu saznati i bez te VIP sobe. Ima li kakva lista sa Poljskim kanalima? :D
Slažem se, neki su se baš promjenili, postali važni - najviše onaj Boki:beee:
Šalu na stranu, daj malo oladite (ne mislim na tebe Greškac ) sa tom pričom. Ako sam dobro razumio vrata su svima otvorena, jedini uslov je da je čovjek normalan, ne pravi sranja, ne uništava i raznosi po drugim forumima. Ja lično sa kim sam bio dobar pre mjesec dana i sad sam.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518

Nisam ni ja vidjao poljake u nekoj listi u skorije vreme....

Slažem se, neki su se baš promjenili, postali važni - najviše onaj Boki:beee:
Šalu na stranu, daj malo oladite (ne mislim na tebe Greškac ) sa tom pričom. Ako sam dobro razumio vrata su svima otvorena, jedini uslov je da je čovjek normalan, ne pravi sranja, ne uništava i raznosi po drugim forumima. Ja lično sa kim sam bio dobar pre mjesec dana i sad sam.
Pa sta hoces da kazes da je Greskac a i mi svi ostali nenormalni,nedaj boze ludi???

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Jednom sam vec pitao, i nisam dobio odgovor (mozda me niste shvatili) ! ;)
Pitacu opet !
Sta se to u sobi gleda, a da mi to iz predsoblja ne mozemo (koji to kanal) ?
Moze i slicica da se postavi u album ! :D

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Jednom sam vec pitao, i nisam dobio odgovor (mozda me niste shvatili) ! ;)
Pitacu opet !
Sta se to u sobi gleda, a da mi to iz predsoblja ne mozemo (koji to kanal) ?
Moze i slicica da se postavi u album ! :D

neimenovano.png E vidis taj ne mozes da gledas jer nisi unutra u vip iptv.Ali nista ne gubis od moje supruge je bio sused u big sobi i dan danas mi malo cudan:beee:.Tako da bolje da se drzis ti vani .Slicica ti govori vise od rijeci:D

Natrag