Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Uvijek postoji nacin za saradnju samo ko zeli tj. Das ti meni jednu listu dam ja tebi ili 2 nebitno jedni sa drugima mijenjamo samo na ocigled to ovdje nije tako

Mogu sad da dam vise od 20 lista koje nigdje nisu objavljene bas nigdje a pronadjene od mene kako danas 6 a ostale pre neki Dan i sta dobijam time?? Nista bas nista das NE valja nedas opet NE valja? a sjedim za comp i nalazim liste na meni moj neki nacin i kog briga? Nikog eto i danas mi se posrecilo liste nisu uobicajene bas prave

Pise se na Pm moze lista .. imas listu a do tad malo ko se sjeti da napise i pita kako je sa zdravljem .. ja vise postujem nekog ko me pita kako sam nego da mi je poslao 10 lista

Sto se mene tice nije mi hitno za liste a iz VIP nisam do sad ni jednu listu podario bilo kome osim onih mojih koje sam ja pronasao tj. One koje nisu postavljene u VIP-u i sta sad?? Nista

Ja znam kom cu dati u to nema sumnje isto tako dao bih svima vama ovdje da se normalno ponasate jeb***em liste e da dodajem za ove liste sto sam pronasao sve skupa unazad par dana nisam ih nasao dok nisam ponovo pokusao danas i eto nasle su se same znaci novi pretplatnici
Pozdrav

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
nije stao Balkan........

hC2XkAX.png

Sad si otkrio Ameriku .

Juce kad je stao i nije radio ceo dan i svi mislili kraj ,svi su kukali samo su ljudi sa ovog foruma delili druge domace liste da bi ljudi imali sta da gledaju .

A danas ko posle kise opet nicu filozofi ko pecurke.
Filozofi ?
Gde ste bili juce da pomognete ljudima?

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Sad si otkrio Ameriku .

Juce kad je stao i nije radio ceo dan i svi mislili kraj ,svi su kukali samo su ljudi sa ovog foruma delili druge domace liste da bi ljudi imali sta da gledaju .

A danas ko posle kise opet nicu filozofi ko pecurke.
Filozofi ?
Gde ste bili juce da pomognete ljudima?
Istina je da ja nisam otkrio tu ameriku,ako ce mo pravo nisi ni ti, a to o cemu je rec je i juce i prekjuce perfektno radilo, tu ti dobro stojim ,ko balkan

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Propao si ko BiP a ako gledas Balkan i on je propao :roll:

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Evo ja cu sad kao Filozof da stavim jednu u VIP sa svim mogucim nasim kanalima od sport pa na dalje sad nadjena znaci svi sportski kanali et toliko a nisam Filozof
Pozdrav

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
ja sam bio ,juce,prekljuce ,i danas ako bude zdravlja i sutra cu biti tu ,evo strimujem da ,se ima sta gledati ,liste se vise nebroje koje se dijele na pm ,i treba da su svi zahvalni sf foru u ,sto nas je okupio u vom broju ,pa da dosta usera moze gledati,kanale

Natrag