Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta bilo nekad? Ne kontamBilo nekad slobodno nek dijele
Pozdrav
Pa to sa djeljenjem ...... malo veca tematika za objasnjavanje kako i sta
Pozdrav
Nesto znas ali puno neznas.Dajte tu skriptu za token i play token raji svakako vam je VIP članovi dijele svojim anonimusima , tj. članovima svojih privatnih klanova , a koji nisu SF VIP
https://www.bug.hr/internet/chrome-dodatak-za-dijeljenje-pretplate-na-netflix-bez-otkrivanja-lozinke-14152
Imaju, imaju ljudi unutar VIP-a skriptu , to pouzdano znam , e sad da li je možda nisu stavili na raspolaganje VIP-u već dijele isključivo kome žele ,to je moguće.Nesto znas ali puno neznas.
Niko iz vipa ne moze da podeli "svojim privatnim klanovima" nista. Ne siri takve dezinformacije zato sto u vip takvu skriptu kao soft resenje za playtoken niko nema.
Neznam sta si toliko zapeo dajte skriptu kad je nema.
To je reseno na drugaciji nacin preko sf servera. Ne moze javno jer kad navale rusi, arapi, turci... server nema da izdrzi ni minut.
losmij odradio tacnije 2014 za viet i mnoge iptv operatere tada........jos uvek imam bazu na pastebin odakle je app vukao kukis koji sam vadio i postavljao i baza korisnickih id racunara kao zastitu a koji gledali....po 30-40 na jedan nalog.....Ovo što su ovi odradili,član @losmij odradio je ima 5-6 godina i nitko ga nije pohvalio.Radi se o djeljenju lozinke preko cookie ,samo što mi nismo gledali netflix nego tvviet .Zato se ovim putem gore navedenom useru zahvaljujem na svim skriptama koje je odradio.Naravno i drugima koji marljivo rade oko iptv.Kod:https://www.bug.hr/internet/chrome-dodatak-za-dijeljenje-pretplate-na-netflix-bez-otkrivanja-lozinke-14152
Znam boki,ajd sad ti odi na bugov fourm pa im recilosmij odradio tacnije 2014 za viet i mnoge iptv operatere tada........jos uvek imam bazu na pastebin odakle je app vukao kukis koji sam vadio i postavljao i baza korisnickih id racunara kao zastitu a koji gledali....po 30-40 na jedan nalog.....
Pogledajte prilog 122140