Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uostalom video si i sam u vipu koliko vlasnika ponajboljih servera su ustupili listu visekonekcijsku svoju specijano za vip deo......nisu ustupili zasigurno sto nas vole vec da ih ne bi dirali,logicno.......
to su sve legalni provjderi a mi nevaljamo nista.........ma jok to je sve na dobrovoljnoj i prijateljskoj bazi......Pa vi reketarite ljude , vas u ćorku treba
Šta se pališ ....nevidim razlog zasto bi se bilo kome dokazivali,SF je institucija iza koje stoji svih ovih godina na stotine programa,aplikacija od kojih su mnoge ugledale svetlost dana i sirile se po netu a ima i onih koje se cuvaju u tajnosti sto je i normalno........
uostalom video si i sam u vipu koliko vlasnika ponajboljih servera su ustupili listu visekonekcijsku svoju specijano za vip deo......nisu ustupili zasigurno sto nas vole vec da ih ne bi dirali,logicno.......
Dobro dosaopozz ekipa... evo ja se registrirao samo da pozdravim mog druga sotu... pošto ga nevidim po drugim forumima..
naravno i ostalima pozz.. većina me pozna.. ali eto.. moj prvi post