- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poruka
- 4.536
Znam ja koji ti tenis gledas ,a i Boki samo gleda nema ga nigdeGledao snimak tenisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znam ja koji ti tenis gledas ,a i Boki samo gleda nema ga nigdeGledao snimak tenisa
Vec duze vreme tako druze .Nigde nikoga! Nema ga Darkon da nam postavlja zadatke,nema ga Torpedo sa svojim komentarima.Mislim.....stvarno.....momci.Aloopooo ima li kogaaaaaa!!!!
Sta je ovo????
Nigdje nikoga........aloooooo!!!!
Svi na godisnjem
pozdrav
Šta da komentarišem kad su kod nas sve neki fini momci ostali niko ne pravi sranja, mirno i sve pod kontrolom.Vec duze vreme tako druze .Nigde nikoga! Nema ga Darkon da nam postavlja zadatke,nema ga Torpedo sa svojim komentarima.Mislim.....stvarno.....momci.
Darkon, White i svi ostali su i dalje ovde. Za neko bezvezno pisanje nema potrebe da se javljaju, jave se i pomognu ako se može pomoći što savjetima što listama. Ono kad se jave ljudi koji su se taj dan registrovali i odma bi neke žestoke liste ili savjete, jbg ne ide to.Ali stvarno gde su Momci sa sf? Nema ga Darkon, Nema ga white Spirit,ovi experti da o njima uopste ne pricam nama ih Nigde.Dobrodosao bi njihov po koji savet.Zahvaljujuci njihovim skenerima naucili smo i mi obicni smrtnici da ubodemo po koju listu i hvala im na tome.Hteo bih da iznesem moje misljenje.Naime ovde sam naucio da skeniram sa losmijevim ,salezli,wotweb skenerom,drimove itd,Cak mi je Darkon pokazao kako sa notepadom da pravim bat fajlove,Ali kolko god da procitas celu temu skeneri i skeniranje neces uspeti da nadjes pronalazenje u/p brojke slova kombinacija.Dok na drugim forumima se vec stvorila grupa ljudi od poverenja koji su to svoje umece pronalazenja tih kombinacija podelili sa svojim kolegama u koje su imali poverenja.Tako na pr na jednom forumu od jednog sada ih je vec trojica koji to rade,na drugom forumu od dvojice sada ih je vec 6-7 i to sve lica Koja pre takve liste nisu postavljali.Dok je to ovde na sf cista retkost,a znamo da su najveci experti Momci sa sf.Toliko i veliki pozdrav!!!