Ništa taj ne čita osim Dnevno Hr i Narod Hr.
.I ovako nešto iz prve ruke što mu naiđe..dublje istraživanje za njega je glavobolja.
Haha, ti to kažeš za Slapa? Ne bih rekla da je istraživanje za njega glavobolja, naprotiv.., samo nama ne padne na pamet što su u stanju napraviti protestanske glave.
A uglavnom se sve svodi na napad protiv Katoličke Crkve. O. K.
Jovane, tebe muči to što je
ili nije zabranjivala Katolička Crkva, sad konkretno vezano uz Bibliju.
Stvar je u savim različitom mentalitetu katolika/pravoslavaca i protestanata i samom odnosu prema Božjoj Riječi. Vi ste izgubili taj trascendentalni pristup prema Bibliji, ono sveto i božansko iskustvo u dodiru s Božjom Riječi koje mijenja život. Vi se odnosite prema Bibliji kao prema dnevnim novinama, željni senzacija ili željni zadovoljiti svoju znatiželju tražečći ispunjenje svojih želja koje vi sami nazvate "dar proroštva".
Sorry, ali to je očigledno.
Nikome se nije zabranjivala Biblija, stoljećima se na sv. misi čitala Riječ Božja i svećenik ju je tumačio narodu. Vi nemate svećenike, nemate biskupe,
nemate kome polagati račun i radite što hoćete. Mi imamo i toga smo se držali i dalje ćemo to poštovati.
Na vašem negativnom (i sramotnom) protestantskom primjeru smo se osvjedočili koliko je Crkva bila u pravu.
Znaš da su neki rekli da cjepivo protiv covida
može umanjiti inteligenciju i ima posljedice na mozak. E pa, ako ja sutra počnem javno propovijedati Evanđelje ili nasvješćivati novu nauku, osnovati sektu i k tome lijepiti plakate po gradu, znači da mi nije dobro, pa molim da me slobodno netko prijavi.