- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ja tamo neću ići nikako i nizašto.
Ti bi trebao ići..ovde o njima pišeš svašta a tamo ne smeš da pisneš. Jak si mi ti na rečima samo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja tamo neću ići nikako i nizašto.
Ti bi trebao ići..ovde o njima pišeš svašta a tamo ne smeš da pisneš. Jak si mi ti na rečima samo.
Rekoh, ja tamo nemam po što i za što.
Ja sam sa njima raspravljao, mnogo i mnogo...i ako Bog da opet ću. Uvek svakom kažem ono što mislim, ali želim svakom dobro.
A ti što se kriješ identitetski i samim hrišćanima a tamo ne smeš ni da zađeš..molim te..ne junači se na prazno. Otidi, raspravi sa njima ako stvarno imaš šta pametno reći.
A misliš da Bog nas kršćana Isus Krist nije Bog, a da je alah Bog. OK, ipak si ti na "platnom spisku đavline".
Samo ti kažem da kada si toliko "antimuhamedanac" pokažeš hrabrost i argumentima raspraviš sa njima. A ne da se prepucavaš sa hrišćanima neistomišljenicima oko muhamedanstva. To je zaista neumesno. Sa njima ako si tako hrabar i teološki potkovan vidi.
Onaj tko vjeruje i tvrdi da je alah Bog a da Isus nije Bog, kao što ti činiš, nije kršćanin nego muhamedanac.
Nije čak ni muhamedanac, jer muhamedancima je apostaza tvrditi da je netko drugi prorok osim muhameda.
Jovan smatra da je tako bilo po Tradiciji, pa mu je žao što se Slap ne drži stare predaje.
Prstosisač. Trećeg apostola Jakova može se samo iz prsta isisati.