Pre svega mi je drago da si zadovoljan kako sve to izgleda, a sto se tice themechangera sve se vremenom zakomplikovalo. Nekad je themechanger jednostavno funkcionisao i ubacivao se lako, a danas su to poprilicno zakomplikovali tako da ne uspe svako da ga namesti da radi, tj da ucitava vremensku prognozu. Nekad je taj server radio bez peoblema dok danas postoji citava procedura da bi radio i nije ista za svaki model telefona tako da je nemoguce napraviti univerzalni igo sa themechangerom da mu radi vremenska prognoza.
Zato ja kotistim ovaj stari themechanger koji ubacujem u ovu verziju sto sam je ja skockao da bi ljudi bar imali mogucnost da menjaju mape selektovanjem odredjene mape u themechangeru sto ipak znaci.
Ja licno koristim najnoviji themechanger koji radi i ucitava vremensku prognozu.
Ti druze imas dve varijante, prva da probas sam da ubacis najnoviji themechanger po uputstvu koje se nalazi u temi za igo themechanger ili da koristis ovaj stari koji ja ubacujem i koji je delimicno funkcionalan jer se njime mogu menjati mape, ali se na zalost ne moze ucitavati prognoza.
Ako se odlucis da ubacis najnoviji gde radi peognoza svi cemo se potruditi da ti pomognemo da uspes. Sada je na tebinda odlucis sta valja ciniti
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока