Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Postoji mlgucnost da nije dobar paket mapa koje si skinuo jer sam imao slican problem sa here 2015 q3 jer pojedine mape uopste nisam mogao ni na jedan nacin da kopiram u folder za mape
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Instalirao sam igo primo sa themechangerom,i imam problem.Kada prebacim na navtec mape i kucam bilo koju adresu u beogradu ili novom sadu on prihvati i izadje iz programa!Inace ja sam iz Zrenjanina,a tu radi normalno!Sta se tu desava!?Postoji mlgucnost da nije dobar paket mapa koje si skinuo jer sam imao slican problem sa here 2015 q3 jer pojedine mape uopste nisam mogao ni na jedan nacin da kopiram u folder za mape
Preko TC -a uvek pokrecem igo,na kontrastovim i tom tom radi sve kako treba a kad prebacim na HERE mape tu zeza!@novica567, znaci mape su bile problem kad sa starijim mapama sve radi kako treba. Mozes da uzivas. Ja licno koristim here 2015 Q3 zbog peoblema sa pronalazenjem pojedinih mesta na novijim mapama po nazivu. Ne pada mi napamet da trazim po postanskim brojevima posto sam cuo da tako radi.
@predrag950, to je interesantan problem. Da li te izbaci kada kucas neku adresu u BG kada preko tc pokrenes igo sa tomtom mapom ili contrastovom mapom?
Koristio sam lokalnu pretragu za bg i ns pa ne znam da nije to napravilo problem!?Preko TC -a uvek pokrecem igo,na kontrastovim i tom tom radi sve kako treba a kad prebacim na HERE mape tu zeza!