- Učlanjen(a)
- 22.02.2016
- Poruka
- 26
Da li je moguce da se upare TomTom mape i Here ? Pokusao sam da u folder map stavim Here a u map_TT od TomTom, ali mi uvek prikaze samo od Here...Unapred Hvala...
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo imas ovdje -Da li je moguce da se upare TomTom mape i Here ? Pokusao sam da u folder map stavim Here a u map_TT od TomTom, ali mi uvek prikaze samo od Here...Unapred Hvala...
licence nisu sa kartama. nego idu uz nextgen igo_avic program.
treba redovnije da pratiš šta se dešava. ne treba puno vremena za to.
Mislim da smo ti @vladcepesh i ja vec odgovorili i prilozili linkove sredjene navigacije sa svim dodacima, licencama, audio obavestenjima i ostalim fajlovima neophodnim za koriscenje iste. Samo je potrebno pokazati malo dobre volje i ne nazivati "zaludnima" (posto nismo profesionalci) one od kojih trazis pomoc i objasnjenja! Jos jednom, ako koristis stariji Igo Primo, licence su trajne i azuriras samo mape, a ako koristis NextGen ili Avic_Sync uz azuriranje mapa, moras da ubacis i nove licence za njih koje se objave u gore pomenutoj temi.Da li je moguce dobiti i licence, uz mape.... kada vec nece da rade, bez licenci.... i kada vec skidamo onolike giga-bajte, zbog mapa.... da ne jurimo licence, posebno?!
ja rekoh idi na temu nextgen i igo avic i otvori link pojedinačni folder license, znači dosad si mogao 10 puta da odradiš tu radnju ali fali malo radoznalosti.
..... Samo je potrebno pokazati malo dobre volje i ne nazivati "zaludnima" (posto nismo profesionalci) one od kojih trazis pomoc i objasnjenja!....
.... Jos jednom, ako koristis stariji Igo Primo, licence su trajne i azuriras samo mape, a ako koristis NextGen ili Avic_Sync uz azuriranje mapa, moras da ubacis i nove licence za njih koje se objave u gore pomenutoj temi.
ja rekoh idi na temu nextgen i igo avic i otvori link pojedinačni folder license
Ne vidim sta je tu nejasno, mislim da smo vise puta spomenuli temu nextgen i naveli linkove!Na ovom forumu imas posebnu temu o NextGenu, pa tu mozes da se informises o svemu