- Učlanjen(a)
- 22.02.2016
- Poruka
- 26
Da li je moguce da se upare TomTom mape i Here ? Pokusao sam da u folder map stavim Here a u map_TT od TomTom, ali mi uvek prikaze samo od Here...Unapred Hvala...
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo imas ovdje -Da li je moguce da se upare TomTom mape i Here ? Pokusao sam da u folder map stavim Here a u map_TT od TomTom, ali mi uvek prikaze samo od Here...Unapred Hvala...
licence nisu sa kartama. nego idu uz nextgen igo_avic program.
treba redovnije da pratiš šta se dešava. ne treba puno vremena za to.

Mislim da smo ti @vladcepesh i ja vec odgovorili i prilozili linkove sredjene navigacije sa svim dodacima, licencama, audio obavestenjima i ostalim fajlovima neophodnim za koriscenje iste. Samo je potrebno pokazati malo dobre volje i ne nazivati "zaludnima" (posto nismo profesionalci) one od kojih trazis pomoc i objasnjenja! Jos jednom, ako koristis stariji Igo Primo, licence su trajne i azuriras samo mape, a ako koristis NextGen ili Avic_Sync uz azuriranje mapa, moras da ubacis i nove licence za njih koje se objave u gore pomenutoj temi.Da li je moguce dobiti i licence, uz mape.... kada vec nece da rade, bez licenci.... i kada vec skidamo onolike giga-bajte, zbog mapa.... da ne jurimo licence, posebno?!
ja rekoh idi na temu nextgen i igo avic i otvori link pojedinačni folder license, znači dosad si mogao 10 puta da odradiš tu radnju ali fali malo radoznalosti.
Kako ne bih zapitkivao, za svaku sitnicu! To nikad nisam radio!..... Samo je potrebno pokazati malo dobre volje i ne nazivati "zaludnima" (posto nismo profesionalci) one od kojih trazis pomoc i objasnjenja!....

.... Jos jednom, ako koristis stariji Igo Primo, licence su trajne i azuriras samo mape, a ako koristis NextGen ili Avic_Sync uz azuriranje mapa, moras da ubacis i nove licence za njih koje se objave u gore pomenutoj temi.

ja rekoh idi na temu nextgen i igo avic i otvori link pojedinačni folder license
Ne vidim sta je tu nejasno, mislim da smo vise puta spomenuli temu nextgen i naveli linkove!Na ovom forumu imas posebnu temu o NextGenu, pa tu mozes da se informises o svemu