Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
magnet:?xt=urn:btih:573734BE769AD4346F9C29CD882B20EA638B31D4
@roksi123 ...ako dozvoljavaš da ti odgovorim ja,u pretrazi za grad upišeš :Beograd - Zvezdara i ima je u spisku i pretrazi,udara u Grge Jankesa...vlade, ubacio sam mape sa torenta iznad i recimo, nemam ulicu pere veljkovica mirijevo,
a ulica postoji na karti kada rucno dodjes do nje ali je u pretrazi ne ucitava,
a recimo ta ulica je postojala u mapama iz 2012,2013 ....itd.
kako je ovo moguce, ubacio sam sve sa torenta cak i rute za kamione,
izabran je auto kao vozilo....ne kamion....sta mislis sta moze biti....
i iGO_Israel_9.6.29.483387 sam izbacio i ubacio onaj turski jer kad kliknem na 3 crte (gornji desni ugao ne izbacuje nistasamo prazan zadimljeni prozor) dok u turskom to radi, pogledaj sliku crveno je Pogledajte prilog 72929 obelezeno
i ne primecujem da ista fali u ovim mapama deluju mi kao kompletne, sta fali ??? rute za kamione i 3d zgrade imaju, obicno to fali, ali u ovim mapama i to ima.
nisam probao sa Beograd-Zvezdara, zato sto je po meni to sumanuto,
zamisli da ti neko da ulicu u jajincima i recimo Q4 je ne izlista,a ti si iz trstenika ili sabca, kolika je verovatnoca da ces znati da jajinci pripadaju opstini vozdovac, i da ces se toga setiti dok sedis u kolima i trazis svoju ulicu i igo navigaciji....
ja nikad nisam ni rekao, da ostale mape ne valjaju, nego sam sasvim slucajno ubo ovu ulicu, jer mi devojka zivi u njoj,
inace ne bih ni znao da ne izlistava sve ulice u bg, a takodje sam napisao i da ne znam da li je to slucaj sa ostalim zemljama, gradovima i kartama, samo sam zeleo da pomognem nekome kome treba bas precizna karta a ima slican problem, a takodje se veoma oslanja na navigaciju, a zamisli da ti se ovo sve desi u nekoj stranoj zemlji.....
zato je ipak bolje koristiti Q3 dok vlade ne objavi kompletnu Q4 za celu evropu..