Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odamh da ti kazem da ni Q3 nije idealan, ja naime nisam primetio da se to desava sve dok mi nije zatrebala ulica 29 novembra u Železniku (okretnica 55). Pod Beograd je naravno nema, ali pod Cukariaca (Zeleznik) je nađe iz cuga. Napominjem da koristim Q3 tako ko zna koje u još greške i koj je mapa Srbije zaista dobra. Uskoro krecem u grcku pa se debelo razmisljam da li da ubacim Q4 mape za GR i MK.nisam probao sa Beograd-Zvezdara, zato sto je po meni to sumanuto,
zamisli da ti neko da ulicu u jajincima i recimo Q4 je ne izlista,a ti si iz trstenika ili sabca, kolika je verovatnoca da ces znati da jajinci pripadaju opstini vozdovac, i da ces se toga setiti dok sedis u kolima i trazis svoju ulicu i igo navigaciji....
ja nikad nisam ni rekao, da ostale mape ne valjaju, nego sam sasvim slucajno ubo ovu ulicu, jer mi devojka zivi u njoj,
inace ne bih ni znao da ne izlistava sve ulice u bg, a takodje sam napisao i da ne znam da li je to slucaj sa ostalim zemljama, gradovima i kartama, samo sam zeleo da pomognem nekome kome treba bas precizna karta a ima slican problem, a takodje se veoma oslanja na navigaciju, a zamisli da ti se ovo sve desi u nekoj stranoj zemlji.....
zato je ipak bolje koristiti Q3 dok vlade ne objavi kompletnu Q4 za celu evropu..
Pretpostavljam da ako budem skinuo sa torenta iz prethodnog posta kompletne mape Q4, obrišem Bugarsku, Eastern Europe i Grcku i umesto njih ubacim ove iz updat-a.