A zašto u folderu Content postoje više foldera sa mapama? MAP i MAP-TT? I je li pametno da postoje više mapa od različitih proizvođača u tim folderima? Da li smetaju jedna drugoj? Pošto su ista područja pokrivena u tim mapama, pa se preklapaju. Je li bolje držati mape u samo 1-nom folderu naprimjer MAP ili MAP-TT?
Auu, al`si poranio....
Sa rezervom da mozda negde pogresim, evo kako ja shvatam tu tematiku. iGO cita karte koje se nalaze u folderu "map". Foderi sa ostale dve grupe mapa se preimenuju upravo zato da ih iGO ne bi pomesao i "pao", sto on to u razlicitim situacijama rado cini
. E sad, ako koristis nezavisan program "ThemeChanger&Mapchander, onda mape koje ne koristis (njihove foldere), imenujes sa dodatkom _tt..ta...ot...sve zavisi koju verziju programa za preimenovanje foldera koristis. Startujes tako da u map folder ubacis HERE mape, a u ostala dva druge dve grupe. To vazi i za "poi". Na prvoj stranici imas nesto vise o imenovanju foldera. U koliko se odlucis za UX_Mapchander (plugin koji se implentira u foder "ux" onda sve mape Here i TT trpas u isti folder, kao i njihove poi u folder poi. Mape lokalnih provajdera ne cita. Vecina skinova vec u sebi nosi taj Changer! E sad, ja sam to pokusao, i sve to radi, ali mi se pojavljuju duple ikonice poi (benz. pumpe). Kolega Nenadseen, je napisao resenje, ali kod mene se problem javlja i dalje, tako da koristim ThemeChanger&Mapchander i radi sasvim solidno i menja mape sve tri grupe.
E sad o mesanju mapa i povezivanju razlicitih provajdera na istoj ruti (rucno pakovanje). HERE mape ne mogu da se mesaju sa ostalim provajderima. TT i lokalni mogu. Npr. planiras da ides u Crnu Goru preko BiH. Mislim da mozes staviti Srbija TT, Bih Navigo, Crna Gora Contrast. Ali ne mozes u folderu imati mape CG (npr.) od sva tri provajdera, vec planiras rutu i ubacujes samo po jednu mapu drzave. Ovo je samo primer, nije savet.
Ako rucno, preko nekog fajl menadzera menjas mape, onda je osnovni folder "map", a ostale mozes nazvati kako hoces.
Ne znam koliko sam uspeo da objasnim, o svemu ovome mnogo je sa puno strpljenja pisao i ponavljao nas VladCepes, pa prelistaj jos malo teme, naci ces odgovor sigurno.