- Učlanjen(a)
- 15.03.2015
- Poruka
- 31
Za windows Ce6.0jel to za android ili windows mobile.
mislim da je taj mapchanger predviđen samo za Here i tom tom karte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za windows Ce6.0jel to za android ili windows mobile.
@Betancourt
Otvori prvu stranicu na temi iGO Primo 2.4 Android, ako budes pazljivo citao tamo ces "progledati". Stvarno nema smisla pisati ponovo nesto sto je vec puno puta napisano.
PS. Tvoj MapChanger zahteva da sve mape stavis u folder map, i sve poi u folder poi. Nastavci u imenu foldera sluze onima koji koriste ThemeChanger&Mapchanger. Predlazem da ne petljas sa MapChanger-om sve dok ne pokrenes iGO i proveris da li radi kako treba, Posle mozes da nadogradjujes svasta, ali treba biti pazljiv.
Prijatelju, onda sam te krivo uputio, mislio sam da koristis Android....izvini, mada saveti vaze u oba slucajZa windows Ce6.0
Sve je ok,nema ljutnje.....sad me plašiš ti sa ovim MapChangerom tako da ću odustati od upoređenje dve vrste mapa da nebih nešto s..boPrijatelju, onda sam te krivo uputio, mislio sam da koristis Android....izvini, mada saveti vaze u oba slucaj
iGO Primo 2.0 v9.6.5.278914 ESX (28 Jan 2013) multiresolution ,izvinjavam se što ne spomenuh da je windows.Jel postoji neki changer za kombinaciju top map i navteq ili da odustanem.Znaš kad me kopka da uporedim jer malo malo pa neko napiše kako su contrastove detaljnije sa više brojeva a ove druge su isto dobre al za malo itd...U svakom slučaju hvala za odgovor.jel to za android ili windows mobile.
http://www69.zippyshare.com/v/pEX7mBf2/file.html
iGO primo 2.4 windows mobileiGO Primo 2.0 v9.6.5.278914 ESX (28 Jan 2013) multiresolution ,izvinjavam se što ne spomenuh da je windows.Jel postoji neki changer za kombinaciju top map i navteq ili da odustanem.Znaš kad me kopka da uporedim jer malo malo pa neko napiše kako su contrastove detaljnije sa više brojeva a ove druge su isto dobre al za malo itd...U svakom slučaju hvala za odgovor.