iGO Primo NextGen Mape

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Bosna i Hrvatska za sada samo Here.
Bulgaria, Cyprus, Greece, Montenegro, Slovenia, Poland, Czech, Turkey...to su nova izdanja lokalnih provajdera, očekujem ih uskoro. Neka su stigla, nažalost mape sa naših prostora još ne, bar ne kod mene.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Evo dvije dopune u sys.txt koje omogucavaju sledece -

1. Ako imate vise ikonica koje se preklapaju npr. simbol benzinske pumpe onda u sys.txt dodajte ovo -

[poi]
use_multi_poi_icon=0

Ovo se desava ako imate u poi folderu ubaceno vise provajdera (Here,TomTom,Local)

2. Ako zelite promijeniti velicinu slova imena ulica na mapi onda u sys.txt dodajte odn. mijenjajte sledece -

[interface]
mapfontscale=150 ;100 is default, 200 doubles the default size etc. etc.
Dodao sam ovu liniju u [poi], ali i dalje imam duple ikonice, ne znam sta se desava. A kada promenim mapfontscale, gasi se iGO kod ucitavanja.....mozda zbog skin-a (Doupas)....ko bi ga znao...ili moram brisati folder "save"

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
@cadslobo
Ja sam za duple ikonice eksperimentisao i ubacio u folder - poi- fajlove dva provajdera i sa ovom opcijom to radi.
A mapfontscale - ako zadas vrijednost ispod 100- default, navigacija puca. Eksperimentisi sa vrijednostima od 100 pa dalje i bit ce promjena na mapi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
@nenadsenn
Da, malo sam cackao mapfontscale, vrednost 100 se jedva vidi, postavio sam na 170 i zadovoljan sam. Gresio sam sto sam hteo vrednost ispod 100. A ovo sa ikonicama moram pretresti jos jednom.

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
33
Jer moze ukratko ovako, samo mi recite koji progrsm da skinem da bih ubacio foldere koje sam skinuo odavde:
iGO_TomTom_R3_Europe_2014.Q3_[ 2014.09_Maps_Only] SP
Imam foldere u njemu, ali nemam program, jer je to standardni igo primo?ili neka vezija odgovarajuca, u pitanju je model oneplus one, full hd rezolucija

EDIT: I da li postoji neka bolja, novija mapa tomtom? Zivim u Jugoistocnoj Srbiji pa bih hteo detaljniju mapu, za topografske mape koristim oruxmaps i prezadovoljan sam programom

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
15.03.2015
Poruka
31
Da li sam dobro razumeo:
Imam iGo Primo 2.0......U folderu CONTENT su mi najnovije Navteq (HERE) mape i nijedan folder nema dodatak _OT,TT,NQ,NT...E sada sam u folder PRIMO 2.0 ubacio podfolder UX i u njega MapChanger winCe.Sa našeg foruma skinuh Contrast Serbia 2014.12 .fbl i Serbia 2014.12 .poi i svaku od njih stavih u zaseban folder.E sad da li da ove Contrastove ostanu u folderima bez dodataka a one NAVTEQ-ove da preimenujem sa dodatkom _NTo_O

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Jel moze ukratko ovako, samo mi recite koji progrsm da skinem da bih ubacio foldere koje sam skinuo odavde:
iGO_TomTom_R3_Europe_2014.Q3_[ 2014.09_Maps_Only] SP
Imam foldere u njemu, ali nemam program, jer je to standardni igo primo?ili neka vezija odgovarajuca, u pitanju je model oneplus one, full hd rezolucija

EDIT: I da li postoji neka bolja, novija mapa tomtom? Zivim u Jugoistocnoj Srbiji pa bih hteo detaljniju mapu, za topografske mape koristim oruxmaps i prezadovoljan sam programom
iGO primo 2.4 android
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-android.409913/

karte su za sve verzije iGO navigacije windows, android, iphone
tom tom
here
topmap

srbiju imaš u tom tom 2014.09 , here 2014 Q4 i topmap contrast 2014.12 najbolje je imati sve 3 vrste

jesi koristio nekad ozi explorer?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Da li sam dobro razumeo:
Imam iGo Primo 2.0......U folderu CONTENT su mi najnovije Navteq (HERE) mape i nijedan folder nema dodatak _OT,TT,NQ,NT...E sada sam u folder PRIMO 2.0 ubacio podfolder UX i u njega MapChanger winCe.Sa našeg foruma skinuh Contrast Serbia 2014.12 .fbl i Serbia 2014.12 .poi i svaku od njih stavih u zaseban folder.E sad da li da ove Contrastove ostanu u folderima bez dodataka a one NAVTEQ-ove da preimenujem sa dodatkom _NTo_O
jel to za android ili windows mobile.
mislim da je taj mapchanger predviđen samo za Here i tom tom karte

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
@Betancourt
Otvori prvu stranicu na temi iGO Primo 2.4 Android, ako budes pazljivo citao tamo ces "progledati". Stvarno nema smisla pisati ponovo nesto sto je vec puno puta napisano.
PS. Tvoj MapChanger zahteva da sve mape stavis u folder map, i sve poi u folder poi. Nastavci u imenu foldera sluze onima koji koriste ThemeChanger&Mapchanger. Predlazem da ne petljas sa MapChanger-om sve dok ne pokrenes iGO i proveris da li radi kako treba, Posle mozes da nadogradjujes svasta, ali treba biti pazljiv.

Natrag