Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A to sam napisao da sam uspio da se nenadsen ne muči bezveze da mi objašnjava!
Kao što prethodno napisah, ako ubacim kamere u .txt formatu u folder na sd karticu (gdje mi je inače kompletan content folder smješten, ostalo je na internoj mem), navigacija pri pokretanju puca, ne može da se pokrene. Kada ubacim u internu memoriju telefona iGO/content/speedcam, onda ih ne prepoznaje zato što sam podesio putenju u sys.txt fajlu za rad na sd kartici sa kit kat, što sam pisao na: http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-99
Uspio sam ih pokrenuti tako što sam privremeno na sys.txt fajlu privremeno isključio putanju stavljajući tačku zarez ; ispred android_secondary_root_path, kako nebi učitavao sa putanje na sd kartici tj.
[ folders ]
;android_secondary_root_path="/storage/ext_sd/iGO".
Ubacio sam speedcam folder sa kamerama u content folder na internoj memoriji telefona i pokrenuo sam navigaciju. Nakon toga, iGO je formirao speedcam.spdb fajl u okviru foldera speedcam.On je bio uzrok zašto mi nisu radile kamere.Možda sam nešta pogrešno odradio ili izbacio ovaj fajl, neznam, ali on bez njega neće da rade kamere sa sd kartice.
Nakon toga sam izbrisao tačku zarez; u sys.txt ispred android_secondary_root_path, prebacio speedcam folder sa content interne memorije telefona na content u okviru sd kartice. I sada radi
Izašli ljudi na teren jer čuli da Navteq mape prave probleme