Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma, hvala bogu, ni preko bugarske ni makedonije, ne možeš da se izgubiš pa da si još toliki@ bocky72
Nisam stigao da ih skinem i ubacim.. dosao sam preko bugarske sa here q4. Do halkidikija jutros i sve je ok ako organizujes sa medju tačkama jer imaš neke radove po putu u bugarskoj.... Ali bogu hvala putokazi su odlican dodatak koje su putari postavili![]()
building je bio sa 2013.09 mapama ima ih na prvoj straniIma li neko Buildings (TomTom) od starijih mapa da postavi ovde?
@Elettronica, @bresjanacp
kao sto si vec napisao ... napravio si POI tacku i snimio u *.kml fajl. Taj fajl si stavio u iGO>content>userdata>poi. Sada bi to i da vidis na mapi. Da bi video tu POI tacku, treba da je "ukljucis", da je napravis vidljivom. Otvori iGO i idi u Postavke>Postavke karte>Markeri mesta (skroz na dnu liste). Kada kliknes na markere mesta otvorice ti se meni sa raznim POI kategorijama, koje su neke cekirane a neke ne. Pronadji svoju POI tacku koju si kreirao i dao joj neki naziv (npr. "Pumpa u Grckoj") pored nje bi trebao da bude checkbox. Cekiraj to i sada ce ti se videti na mapi. E, sada .... sta ces da radis sa njom ... da li ce ti biti odrediste ili medju-tacka puta (kao sto ti je @Bocky72 rekao) ili bi samo da je vidis na mapi ... stvar je tvog izbora.
iGO8 R3 HERE (Navteq) 2013.Q3 Nort America (United States & Canada) ?Potrebne su mi mape HERE 2013 Q4 za USA & Canada. Ima li ko?