Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma, hvala bogu, ni preko bugarske ni makedonije, ne možeš da se izgubiš pa da si još toliki Ni u Grčkoj se nisam gubio, ni u Atini bez ikakve navigacije.@ bocky72
Nisam stigao da ih skinem i ubacim.. dosao sam preko bugarske sa here q4. Do halkidikija jutros i sve je ok ako organizujes sa medju tačkama jer imaš neke radove po putu u bugarskoj.... Ali bogu hvala putokazi su odlican dodatak koje su putari postavili
building je bio sa 2013.09 mapama ima ih na prvoj straniIma li neko Buildings (TomTom) od starijih mapa da postavi ovde?
@Elettronica, @bresjanacp
kao sto si vec napisao ... napravio si POI tacku i snimio u *.kml fajl. Taj fajl si stavio u iGO>content>userdata>poi. Sada bi to i da vidis na mapi. Da bi video tu POI tacku, treba da je "ukljucis", da je napravis vidljivom. Otvori iGO i idi u Postavke>Postavke karte>Markeri mesta (skroz na dnu liste). Kada kliknes na markere mesta otvorice ti se meni sa raznim POI kategorijama, koje su neke cekirane a neke ne. Pronadji svoju POI tacku koju si kreirao i dao joj neki naziv (npr. "Pumpa u Grckoj") pored nje bi trebao da bude checkbox. Cekiraj to i sada ce ti se videti na mapi. E, sada .... sta ces da radis sa njom ... da li ce ti biti odrediste ili medju-tacka puta (kao sto ti je @Bocky72 rekao) ili bi samo da je vidis na mapi ... stvar je tvog izbora.
iGO8 R3 HERE (Navteq) 2013.Q3 Nort America (United States & Canada) ?Potrebne su mi mape HERE 2013 Q4 za USA & Canada. Ima li ko?