Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Here 2013.q4 torrent https://www.sendspace.com/file/m4m0m0Ja sam se ovde izgubio skroz nmg nikako da se snadjem, jel mi moze neko poslati link igo najnovije mapu ? hvalaa...
Ako sam dobro razumeo, taj uređaj se poveže sa mojom postojećom navigacijom i koristi moj ekran. U pitanju je Renault Vel Satis 2003-e model, isto kao i Laguna iz te godine. Mislim da za moj nema zamenskih modela, ekran je smešten gore, CD jedinica u kaseti a kontrole dole ispod radio uređaja.DvD to DIN (loš izraz ali je odomaćen) je način povezivanja, priključak, ne nužno vezan za navigaciju Bilo koji moderniji uređaj može na starije konektore("običan" kvalitetan audio plejer, mp3, dvd, sa ekranom).... Nije neophodan tzv EURO konektor. Mada to danas nije nikakav problem, u skoro svakom car-audio servisu mogu ti prikačiti bilo koji uređaj na tvoju instalaciju.
Za dosta automobila ima aftermarket multimedia-navigacija da zamene originalni koji je neupotrebljiv. Uglavnom kineske proizvodnje, ali ima i Pioneer, Alpina... sad je pitanje da li ćeš platiti 400-500€ za kineza ili preko 1.000 za brend.
za to što ti hoćeš treba ti .3dcUbacio sam Serbia_2013.Q4_140324__HERE.3dl u folder BUILDING i ne znam zašto neće da mi prikaže objekte... Verovatno nešto ne radim kako treba... Usput, raster mape su fina stvar