iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
15
Pozdrav svima, nov sam u ovome, pa me nesto interesuje, trenutno sam u Grckoj kada zadam da trazi neku rutu do srbije dobijam poruku: Ne moze se naci ruta, karte su izolovane. Sta da uradim? Hvala.

Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
15
Pozdrav svima, nov sam u ovome, pa me nesto interesuje, trenutno sam u Grckoj kada zadam da trazi neku rutu do srbije dobijam poruku: Ne moze se naci ruta, karte su izolovane. Sta da uradim? Hvala.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Koji uređaj? Koji navigacioni program? Da li se normalno ponašao do Grčke? Koje mape imaš? Da li imaju sve licence? Da li si nešto čačkao?

Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
15
Mobilni Alkatel 5036d, Igo8.4.3.179971, nisam imao kartu Grčke , samo SRB, BiH, MK, CG, pa sam skinuo sa neta komplet HERE 2013.Q4 EU komplet i odatle ubacio Grčku, i iz Grčke ne moze rzta za Srbiju

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Mobilni Alkatel 5036d, Igo8.4.3.179971, nisam imao kartu Grčke , samo SRB, BiH, MK, CG, pa sam skinuo sa neta komplet HERE 2013.Q4 EU komplet i odatle ubacio Grčku, i iz Grčke ne moze rzta za Srbiju
A koja ti je verzija karata - SRB, BiH, MK, CG?
Ako si skinuo komplet HERE 2013.Q4 EU onda iz tog komleta prebaci i SRB, BiH, MK, CG da ti budu ista verzija.

Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
15
Tačnno tako sada sam ubacio sve mape iz tog kompleta i sada sve radi kako treba, znači karte nemogu da se mešaju. Hvala pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Postovani, moj tast ima Reno Scenic (2002 god) sa fabricki ugradjenom navigaijom Navteq. Naravno dobio je i cd ali samo za zapad tj nema karata Srbije, CG, Mk sto mu je najpotrebnije. PItam Vas da li neko ima karte pomenutih bivsih republika za ovu navigaciju ili ako nema da li postoji mogucnost koriscenja IGO, Garmin ili drugih karti na ovoj navigaciji. Prijatelj je pokusao da prepakuje Igo mape na kopiju originalnog diska ali bez uspeha
navteq karte ali svako ih konvertuje u svoju extenziju
logično, ne mogu sve brave u zgradi imati isti ključ za otključavanje.
ove karte su samo za igo navigaciju i ne mogu se koristiti na drugim navigacijama. što se tiče auto fabričke navigacije obično podrška traje nekih 5 godina znači ako je iz 2002 poslednje karte za taj model su možda izašle 2007 godine. tada Srbije nije bilo ni u tragovima. Te fabričke navigacije mogu imati nekog smisla kad kupite nov auto ali ako je auto polovan onda je najpametnije izbaciti tu ugrađenu navigaciju i ubaciti dvd set 2DIN na android platformi.

Član
Učlanjen(a)
16.02.2013
Poruka
56
navteq karte ali svako ih konvertuje u svoju extenziju
logično, ne mogu sve brave u zgradi imati isti ključ za otključavanje.
ove karte su samo za igo navigaciju i ne mogu se koristiti na drugim navigacijama. što se tiče auto fabričke navigacije obično podrška traje nekih 5 godina znači ako je iz 2002 poslednje karte za taj model su možda izašle 2007 godine. tada Srbije nije bilo ni u tragovima. Te fabričke navigacije mogu imati nekog smisla kad kupite nov auto ali ako je auto polovan onda je najpametnije izbaciti tu ugrađenu navigaciju i ubaciti dvd set 2DIN na android platformi.

Imam isti problem drugi auto. Može li neki link ili pojašnjenje tog dvd 2din kompleta. Jel se to povezuje na postojeći sistem.....?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
DvD to DIN (loš izraz ali je odomaćen) je način povezivanja, priključak, ne nužno vezan za navigaciju :) Bilo koji moderniji uređaj može na starije konektore("običan" kvalitetan audio plejer, mp3, dvd, sa ekranom).... Nije neophodan tzv EURO konektor. Mada to danas nije nikakav problem, u skoro svakom car-audio servisu mogu ti prikačiti bilo koji uređaj na tvoju instalaciju.
Za dosta automobila ima aftermarket multimedia-navigacija da zamene originalni koji je neupotrebljiv. Uglavnom kineske proizvodnje, ali ima i Pioneer, Alpina... sad je pitanje da li ćeš platiti 400-500€ za kineza ili preko 1.000 za brend.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Uz opasku da se ne radi o TO DIN već baš 2DIN što govori o onom većem otvoru za radio A ne običnom uskom.

Natrag