UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 07.03.2011
- Poruka
- 3.108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
[B]@ppecaxxx[/B], druže, ako si mislio na ovo što sam ilustrovao slikama u prilogu, mogu se u vožnji pamtiti nove prekršajne kamere. Slike Ax (x = 1,2,3) su iz NextGen Israel, Bx iz NextGen Avic.
Tapneš na lokaciju na putanji,u Israel ti ponudi dugme sa kamerom. U Avic nisam našao nešto slično, ali kada tapnem na lokaciju u vožnji, pojavi se ona strelica "na gore" (u desnom uglu), tapnem na nju i ponudi se "Dodaj tačke upozorenja". Ostaje da se i u jednoj i drugoj verziji tapne na "Sačuvaj"...
Što se tiče tvog drugog pitanja, konverzije *.spud u *.txt, mislim da bi to trebalo da može da se odradi programom Spudigo. Kada budem pri računaru, probaću i dodati kao EDIT.
Ne znam da li si se obratio nenadsennu ili meni. Pretpostavljam da nisi meni, ali da ti ovde postavim ono što sam ja dobio, kao i način kako sam izvršio konverziju programom Spudigo. U prilogu je *txt fajl dobijen od tvog *.spud. Na poslednjoj slici sam taj tvoj *txt otvorio programom Spudigo radi provere iako sam na slici Spud 4 to isto uradio. Inače, ja koristim Win XP, Service Pack 3...Probaj ovaj moj fajl, a onda cu ja naci zasto ovo ne radi kod mene
Konvertovao sam fajl od @ppecaxxx i sve je OK.
Kako je naveo @navigas isto se moze uraditi i sa programom spudigo i dobiju se isti rezultati.
Inace program Spudigo imate ovdje -
http://serbianforum.org/threads/igo...lang-voice-ux-poi.477944/page-81#post-1973250