Ja ne znam zasto je
@WOB napisao ono gore, ali mislim da to nije uredu, uopste. Pokusavam da objasnim sta se desava. Ako su ovde neki odusevljeni sto kod njih radi, nema razloga da se obrecuju na nas kojima nece ra radi kako treba, vec ako su toliko iskusni treba da se potrude da pomognu. Ako je ovo forum strucnjaka u eksperata, onda zanemarite ovo sto pisem, i budite lepo pozdravljeni, koji tako mislite, a ja cu naci drugo mesto da se obratim.
Evo, da remiziram ono sto sam napisao u nekoliko postova:
Skinuo sam poslednji lang fajl koji je objavio
@nislija30 u postu #907, i skinuo poslednji pongo skin objavljen u postu #882, jedino ako objavljeni ux fajl nije pongo skin koji odgovara.
@nislija30 nije decidno naveo gde je taj najnoviji pongo skin, pa pretpostavljam da je to taj, trazio sam unazad od posta #907.
Sad, ako neko hoce da se javi sa nekim pametnim predlogom, bio bih zahvalan. Ako nema sta pametno, kao
@WOB, bolje da ne odgovara na moj post, nek pise sta hoce drugo.
Sad cete me kritikovsti sto se ponovo javljam, ali me pisanje
@WOB stvarno zaintrigiralo pa sam smetnuo s uma jos nesto. Sadrzaj skinutog ux fajla sam raspakovao u vec postojeci ux folder, i nije radilo. Po preporuci
@pera.simic izbrisao sam ux folder i ponovo raspakovao ceo ux folder iz ux.zip fajla, i to opet nece da radi.
I, ni vremenska prognoza ne funkcionise, uopste, mada se tim jos nisam bavio, jer niko nije nista napomenuo u vezi toga, iako sam i za to pitao.
Eto, sve sam napisao, sta se dogadja i sta sam radio.