@iGO_Fan ti kao dugogodisnji, iskusni iGO korisnik i administrator u temama za iGO me sve vise i vise iznenadjujes ali u negativnom smislu naravno to se podrazumeva.
Pocinjes da zvucis kao oni sto kazu "Ovaj iGO ne valja nista nema ulice na mapi, ili ne mogu da nadem adresu ili nije taco ogranicenje brzine ili ja ovo ne umem da koristim itd", jer naravno podrazumeva se da je navigacija uvek kriva sto na primer mapa ne valja,
a u ovom tvom slucaju kod tebe cim ti nesto ne radi ne valja skin ili data ili neki ux, pa sta bi moglo da bude drugo?
Ne radi stari
a_lane_info.zip naravno i ko je kriv pa ko bi drugi autor to jest
data, skin.zip ili nekom od ux
a to sto si ubacio ux
a_lane_info.zip kod koga je res u pogresnom folderu to nema veze, to je nebitno.
ili ovo za orjentaciju ekrana
Pa ko ce da bude kriv nego opet autor to jest
Mozda je sta do data/skin relacije...
A nije uredjaj koji je nepravilno podesen ili sam android os ili mozda nesto grugo, naravno da je pod jedan kriv autor pa onda iGO pa onda sve drugo.
Da li ti je mozda palo na pamet da je problem do uredjaja sa kojima testiras, a ja sam 100% siguran da jeste, jer nisi pravilno podesio svoje uredjaje, i to onda utice na pravilan rad iGO.
E i da, moram da te pohvalim (da ne bude da samo kritikujem) za HUD iako si sam tako podesio i sam sebi napravio problem (jer je po defaultu off) pitao si kako da se iskljuci a nisi optuzio da skin, ux, ili data mozda kojim slucajem ne valjaju pa HUD ne moze da se iskljuci, to je za svaku pohvalu.
Evo na primer kod mene sve radi kako treba a orjentacija je postavljena na automacki, i potpuno je nebitno na koju stranu je usb na levoj ili desnoj ili mozda naopacke, ja kad stavim moj uredaj na krov automobila i tada je orjentacija i navodjenje kako treba.
Sad ja stvarno neznam kako kod mene radi a kod tebe ne, verovatno moj telefon pametniji.
Video:
https://drive.google.com/file/d/1bwX_Ktdb4oLdsLcGQ05TEIcz8UdvRnNM/view?usp=sharing