iGO Primo Navigacija

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.707
Početni ekran prilikom pokretanja programa nalazi se uglavnom u data.zip fajlu i nema veze sa programom. To je obična loading.bmp slika.
Ako ti je program bio dobar, nisi ni trebao da ga menjaš. Novije verzije nisu nužno i bolje, naprotiv. Osvežavanje naravno ima smisla kod mapa. Može inače i da se nalazi i u root-u programa, može i u nekom od pratećih foldera.
Skinove ne koristim i ne interesuju me, tako da neka ti tu pomogne neko drugi :)
Ako nisi obrisao stare DEM fajlove, i uopšte, ako nisi očistio stare foldere od starih fajlova, naravno da će još biti prisutni. Pitanje je i gde si smestio nove. Uzgred, DEM fajlovi nisu se promenili od kada su plasirani, hvala bogu izgled naše geografije i topologije nije se menjao :p
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2012
Poruka
3
Imam ja još uvek tu staru verziju, tako da istog momenta mogu da je vratim... :) Nego nešto ne primećujem da je nešto promenjeno u samom programu u odnosu na staru verziju (ili sam ja ćorav). :) Nisam ni ja koristio skinove, ubacio sam nove jer sam hteo samo da vidim kako izgledaju. Što se tiče DEM fajlova, prikazuje mi onu staru (Europe_83_NASA_071128). Prethodnu verziju sam deinstalirao i izbrisao ceo iGO folder (i iskopirao ga za svaki slucaj na eksternu) sa interne (tamo sam ga smestio), tako da je sve bilo prazno, i skin folder a i dem folder u koje sam naknadno ubacio nove skinove i taj Europe CGIAR Premium. Vidi se da odavno nisam ništa čačkao oko navigacije... :)
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.707
Izbacuju oni gomilu verzija. Ništa suštinsko se ne menja, verovatno ispravke nekih bagova, podrška nekim novim uređajima... Dosta njih se sada brendira, pa onda dođe kao nova verzija, u stvari je samo ušminkana za KIA-u naprimer, ili "Turkey Edition"...(nije reklama :D ).
Gde si smestio taj folder na externu karticu? Izbaci je fizički, restartuj mob pa pokreni navigaciju da vidiš šta onda prikazuje.
 
Učlanjen(a)
05.12.2012
Poruka
3
Izbacio sam taj kopirani folder sa eksterne i pri prvom pokretanju mi je izbacio "missing or incomplete folder /data/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient/licence", pa sam obrisao data od aplikacije (u podešavanjima), pokrenuo i sada mi je drugačija navigacija tj. vidi se da je druga verzija. Početni ekran pokazuje igo my way, dem je onaj koji sam ja ubacio, samo što mi fale skinovi kada uđem u navigaciju. :) Nisam imao pojma da to što sam prebacio na eksternu može da pravi problem (bilo je iskopirano na root eksterne, možda je zbog toga).
 
Učlanjen(a)
05.11.2011
Poruka
9
Šta god promenim u sys.txt uvek isto
Skin ni jedan ne prepoznaje
Molim za pomoć!
 
Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
12
Ovako, uz svo duzno postovanje hvala na trudu ljudima koji su ovo pokrenuli ali ne mogu nikako da spakujem sta mi treba zezam se od 10 jutros sada je 15:08 pratio sam uputstva poskidao sve sto je moglo da se skine i citao u napred i nazad i sta sad?
Totalni sam laik za ovo, imam samsung ace plus 320x480.
Jel ima neka varijanta koja ne podrazumeva poznavanje programiranja itd... brebacivanje iz fajla u fajl preimenovanja ....
u stvari skoro sam sve spakovao i sada ne mogu da nadjem iGOprimo_thin v1.3.apk gde to da skinem kako bih ubacio u iGO fajl? i to bi trebalo da bude to makar sto se tice uputstava pa ce valjda raditi samo mi recite gde da skinem ovaj deo sto mi fali kako bih kompletirao fajl
 
Natrag
Top