Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odlicna prolazna vremenaE ljudi ovako, napokon sam u 20:40 uspeo da instaliram navigaciju...
Odlicna prolazna vremena
Odakle si ti skinuo svoj iGO? Data.zip mora biti odgovarajuci za tvoju rezoluciju. Ko zna sta si ti svasta tu napakovao...
Prvo se pakuje gola instalacija, sa samo jednom mapom i poi npr., bez raster karti, dem...itd. Sve su to VladCepes i drugi koji poznaju iGO objasnili u "sitna crevca". Nije ovo kritika prijatelju, prosli smo mi gotovo svi slicnu muku. Ajd` postavi sys.txt, mozda neko ima neku ideju...
Na prvoj strani imas ve sto ti je potrebno za skidanje i pokretanje iGO, ne znam samo da li rade linkovi..
Pocni sa ovim... (zip. falovi se ne raspakuju!)
folder Save i sys.txt, iGO ce sam napraviti kod instalacije.
Posle nadogradnja....branding.zip, sredjivanje sys.txt, ubacivanje mapa i ostalog u content....imas na prvoj strani sta je sve minimalno obavezno da imas da bi navigacija radila.
I pitanje; da li program pada mozda u momentu kad ukljucis gps ?
ne ubacuj ništa u "ux" folder ako ne znaš šta te zipovane datoteke znače. na prvoj strani ispod linkova piše šta je sve potrebno za minimalno pokretanje iGO-a