Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja radim u Paint shopu, sliku izvučem iz Igo ,ubacim u paint i samo obradim, nema potrebe da pravim rezoluciju pošto je ona već u odgovarajućoj rezoluciji. ...Ili kako su ti drugi ćlanovi predložili.Hvala druze. Znaci samo otvorim zip arhivu totalcomanderom i zamenim slike. Reci mi samo jos to kojim programom pravis slike u potrebnoj rezoluciji da budu?
nije bitno šta se pojavljuje, bitno je da treba da radi.Oet isto, kada sam obrisao BRANDING, prilikom LOADING-a, se ne špojavljuje iGOPRIMO, nego iGO My Way. I opet me izbaci
Benvista.PhotoZoom.Pro.5.1.2Ja radim u Paint shopu, sliku izvučem iz Igo ,ubacim u paint i samo obradim, nema potrebe da pravim rezoluciju pošto je ona već u odgovarajućoj rezoluciji. ...Ili kako su ti drugi ćlanovi predložili.
VIDI KAKO TI LAKŠE IDE
telefon - Sony experia Jali koji uređaj, telefon, tablet,pna? najvažnije nisi rekao
na kom mestu držiš ? lepiš na šoferšajbnu?
za gps je uvek bitno da nema nekih prepreka što je otvorenije prema nebu to je bolje.
http://uptobox.com/ncg9yxydox42
telefon - Sony experia J
iGO Primo 2.4 Israel Feb 12 2014
Posto sam bio suvozac telefon mi je bio u ruci, kada stignemo na istovarno mesto izadjem napolje iz kombija on i dalje trazi satelite. Kada sam kliknuo na ikonicu vidim da je locirao 6 satelita ali nikako da pronadje poziciju tj. strelica mi svetli svetlo/plavo umesto tamno/plavo.