Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Djak skin imas opciju da ti prikaze stanje baterije u donjem lijevom uglu.Temu zadrzi koju oces ubaci ovaj skin.Kod mene sve otprilike radi kako treba. Koristim samo default temu u fllscreen-u. Moje pitanje je; Postoji li neki dodatak, ux, ili sl da mi na ekranu, negde u uglu prikaze stanje baterije? Ne bih zeleo menjati teme, samo default, ako postoji neko resenje, bio nih zahvalan. Pozdrav vrednim forumasima!
[android]
fullscreen=1 (0)
tablet=0 (1)
has_physical_home_button=1 (0)
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="Auto"
[interface]
vga=1
Kod mene sve otprilike radi kako treba. Koristim samo default temu u fllscreen-u. Moje pitanje je; Postoji li neki dodatak, ux, ili sl da mi na ekranu, negde u uglu prikaze stanje baterije? Ne bih zeleo menjati teme, samo default, ako postoji neko resenje, bio nih zahvalan. Pozdrav vrednim forumasima!
Provalio sam bio kasnije za fullscreen sa 0 na 1 da stavim. Ovo ostalo nisam dirao. Vidim da radi.
Pitah cemu sluze tolko tih sys.txt sto ima u sys.txt files adds da se skine koja je svrha njih? I onaj fajl sound podešavanja.txt? Sta se sa njim dobija? Malo se overboostuje zvuk? Posto na S2 se slabo jako cuje.
Jel ima neka podesanja da se ukljuce iisljuce u sys.txt koja su pozeljna zbog nekog razloga?