iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
Zaboravih da pitam samo jos ono vezano za mapchanger opciju koja postoji u doupas 6 skinu. Kada mi mape stoje u folderima od proizvodjaca, tj svaka u svoj folder onda mi je zasencena opcija theme changer u iGO-ou, a kada sve mape prebacim u jedan folder map i sve poi u folder poi onda mogu u mapchanger opciji u iGO-u da odaberem ili tomtom, tj contrastovu mapu ili nawteq mapu. O cemu se tu radi?
Odgovorio sam ti ...

http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-40#post-1388507

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.03.2014
Poruka
2
jedno laicko pitanje - koje su prednosti map changera? Godinama koristim standardne NQ mape i sve radi sasvim solidno. Zbog cega se cimate sa map changerom?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.088
toda81,
ako koristis ThemeChanger v5.3 onda kada mijenjas iz njega mape ikonica "go" jeste zasjencena ali - radi.

ThemechangerV53.png

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
jedno laicko pitanje - koje su prednosti map changera? Godinama koristim standardne NQ mape i sve radi sasvim solidno. Zbog cega se cimate sa map changerom?
Pa ... zato sto sa Navteq-om (Here) nisu sva mesta u Srbiji pokrivena na pravi nacin (licno iskustvo), dok je zapad Evrope odradjen OK. Pa smo za Srbiju koristili Contrast mape, a za Evropu Navteq (sada Here). Mada je, to bilo pre novih TomTom mapa, a verovatno i sam znas da mape ne mogu da se mesaju (razni izdavaci) u istom folderu bez nekog mapchangera. Ako su tebi na tvojim putovanjima Navteq mape ok ... onda koristi samo njih. Ja koristim Contrast za Srbiju.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Odradio sma to i sada imam dve opcije za odabir mapa, tj opciju Select Map Provider i MapChanger, a obe se svode na isto. Izgleda da nije neophodno ubacivati ovaj dodatak jer je dovoljno samo kopirati sve mape i poi u folder map i poi

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
nenadsenn, koristim taj Theme Changer, ali ja nemam ove tri opcije koje ti imas, tj opcije da stikliram jednu od ovde tri mape, tj tri ponudjena provajdera. Kako ti to imas, a imamo istu verziju Theme Changera?

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@nenadsenn
... pa i nije zasencena ...

b8pdlv.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@toda81
da bi dobio ta tri radio button-a potrebno je da u folderu content imas tri foldera sa mapama i tri foldera sa POI, bez obzira da li koristis sve tri vrste mapa ... te foldere moras imati.
map ... za Navteq (Here) mape
map_ot ... za Contrast mape
map_ta ... za TomTom mape
poi ... za Navteq (Here) POI
poi_ot ... za Contrast POI
poi_ta ... za TomTom POI
Foldere za mape i POI koje ne koristis, ostavi prazne .... ali ih MORAS imati - ili ne radi.

Ovde imas jedan moj stari post sa DETALJNIM objasnjenjem. Citajte postove !

http://serbianforum.org/threads/igo...hanger-for-android.410856/page-7#post-1282014

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
anoniymvs, hvala ti puno na pomoci. Moj folderi su nosili nazive map_NQ i poi_NQ i map_TT i poi_TT. Sada mi je jasno zasto mi nikad tel nije video sve kako treba. HVALA PUNO JOS JEDNOM NA POMOCI!

Natrag