iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Hvala imenjace. Sada cu da skinem i da probam pa javljam da li radi kod mene

Zaboravih da pitam samo jos ono vezano za mapchanger opciju koja postoji u doupas 6 skinu. Kada mi mape stoje u folderima od proizvodjaca, tj svaka u svoj folder onda mi je zasencena opcija theme changer u iGO-ou, a kada sve mape prebacim u jedan folder map i sve poi u folder poi onda mogu u mapchanger opciji u iGO-u da odaberem ili tomtom, tj contrastovu mapu ili nawteq mapu. O cemu se tu radi?

Super radi ovaj igo, samo jos da sredim to sa mapchangerom i onda je sve kompletirano

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Imenjace, ubacio sam ovaj najnoviji iGO ISRAEL i skin Doupas_V6.0_Default Silver_2.4 i sve radi ok, ali mi je opcija Map Changer svetla, tj ne mogu da menjam mape. Ovaj problem sto se ne mogu menjati mape sam pre resavao tako svo sam sve mape , bez obzira na proizvodjaca, prebacivao sve u folder map i tada mi je radila opcija mapchanger, ali mi nije jasno zasto ovak nece da radi. Imam jedan problemcic jer kada ubacim ThemeChanger v5.3 + Widget+ TC Package v2.1b izbaci mi pri pokretanju theme changera praznu app i pise da nije pronadjen folder mateo, a kada ubacim Themechanger+Mapchanger 4.3a + TC Package v2.1b onda sve radi kako treba. Kako to da sredim?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.088
toda81,
Ako ti je ostao folder "meteoV4" onda ti nece raditi ThemeChanger v5.3 + Widget+ TC Package v2.1b.
Moras imati folder "meteoV5".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Nenadsenn, hvala ti puno, uspeo sam. Niam znao da to mora da se odradi da bi radilo

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Zaboravih da pitam samo jos ono vezano za mapchanger opciju koja postoji u doupas 6 skinu. Kada mi mape stoje u folderima od proizvodjaca, tj svaka u svoj folder onda mi je zasencena opcija theme changer u iGO-ou, a kada sve mape prebacim u jedan folder map i sve poi u folder poi onda mogu u mapchanger opciji u iGO-u da odaberem ili tomtom, tj contrastovu mapu ili nawteq mapu. O cemu se tu radi?

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
Stvar je bas u tome ... taj mapchanger tako radi. U dole navedenom postu u tackama 4 i 5 sve lepo pise. Zahvaljujuci Vlad-u.

http://serbianforum.org/threads/igo...-lang-voice-ux-poi.477944/page-9#post-1384899

Poslednja izmena:
Natrag