Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
[android]
fullscreen=1
upside_down_bug=1
tablet=0
show_status_bar=0
has_physical_home_button=1
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
Imam priliku da skoro svaki tablet cackam koji je na trzistu pa sam se igrao sa navigacijom. Cisto da znam kako radi na kom uredjaju.
Najveci problem mi zadaju Asusovi uredjaji sa ovom verzijom, tacnije:
1. Asus Fonpad 1024 x 600
2. Asus MeMo Pad 7 1280 x 800
Problem je to sto kada instaliram ovu navigaciju ona se pokrene i radi ali kada okrenem tablet u landscape ekran se zacrni, kada kliknem par puta na back opciju na tabletu pojavi se slika isecena i skracena. Takodje ako pokrenem navigaciju u landscape modu i okrenem tablet u normalni mod ista prica, ekran se zacrni. Dakle radi ali nece da radi kad zarotiram uredjaj.
Pokusavao sam dosta toga i nemam pojma sta nisam sve radio Pokusavao sam na sve nacine da editujem sys fajl koji uredjaji sami naprave ali bez uspeha. Trazio po temi ali nisam nasao jos sad kada je neko spojio teme nemam pojma dokle sam stigao sa citanjem.
- Koristio sam data.zip 800x480...2560x1600, takodje probao sam i data.zip 1280x720
Upisivao sam svasta sta sam nalazio po temama i netu ali nisam uspeo da osposobim ove uredjaje.
Probao sam iGO Primo BS i probao sam sa sys fajlom koji napravi BS da pokrenem sa iGO Primo IS.
Inace nasao sam neku staru navigaciju i probao nju, kod nje mi recimo ovo radi samo u landscape kada unesem
(Full Screen)
[Android]
Fullscreen = 1
tablet = 0
has_physical_home_button = 1
(With top bar )
[Android]
Fullscreen = 0
tablet = 0
has_physical_home_button = 1
ITD... dakle i ostale kombinacije da ne nabrajam, sa jednom resim problem sa lower bars ali ne mogu da sklonim takav bar koji stoji sa desne strane, kao da ostane lower bars kada je uredjaj u uspravnom polozaju.
Da li ima neko nesto da predlozi da probam da ovo resim.
Jesi li sigurna da je to android uredjaj?
Prvo startovanje (posle instalacije koja nije pravila pitanje) je puklo sa nekom porukom could not open.../licence, ili tako nekako (iako folder postoji).Sledece startovanje je proslo bez problema i iGo je lepo proradio.
Problem nastaje jer nije sačuvao inicijalnu konfiguraciju i svako novo startovanje aplikacije ponovo traži inicijalno podešavanje. Kao da aplikacija ima problem sa pravima upisa fajla konfiguracije?
Postavio sam GJAK skin 2.3-arine. Imam u folderu /scheme više varijanti šema, ali nemam nigde u opcijama da promenim šemu (samo promena celog skina).
- Prvo startovanje (posle instalacije koja nije pravila pitanje) je puklo sa nekom porukom could not open.../licence, ili tako nekako (iako folder postoji).Sledece startovanje je proslo bez problema i iGo je lepo proradio.
Problem nastaje jer nije sačuvao inicijalnu konfiguraciju i svako novo startovanje aplikacije ponovo traži inicijalno podešavanje. Kao da aplikacija ima problem sa pravima upisa fajla konfiguracije
- Postavio sam GJAK skin 2.3-arine. Imam u folderu /scheme više varijanti šema, ali nemam nigde u opcijama da promenim šemu (samo promena celog skina).