iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Vladcepesh, ne znam na kojoj temi da napišem post vezan za običnu navigaciju (ne za navigaciju na mobilnom telefonu). Poslala bih Vam PP i zamolila za pomoć, ali piše u Vašem potpisu da ne odgovarate na takve poruke. Dakle, moj post bi izgledao ovako:

"Pozdrav! Potreban mi je Dimka skin za Prestigio navigaciju rezolucije 480x272, na kojoj imam instaliran iGO Primo (2.4) 9.6.13.405512. Ako imate link, koji provereno radi, sa kojeg bih mogla da skinem taj skin, molila bih vas da ga ovde okačite. Hvala!"
Tema za windows mobile iGO Primo 2.4 je ovde http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-windows-mobile-ce.368869/

Član
Učlanjen(a)
08.06.2009
Poruka
53
Pozdrav svima...

potrebna mi je pomoć... ako može neko da mi preuredi sys.txt da mogu da koristim podatke sa sd kartice a ne iz memorije uređaja: samsug galaxy s4.

Ako može da se izmena uradi crvenom, jer nemam pojma šta i kako.

I da li da ostavljam u memoriji folder igo i šta u njemu.

Igo primo mislim da je basarsoft. IGO PRIMO V9.6.7.281004 I9500 1920X1080 HD.APK

HVAAAALA UNAPRED!
pozzzz KUNTA

ako moze na mail: dragan@agencijagds.rs

Prilozi

• sys.txt
    13,4 KB · Pregleda: 18
Član
Učlanjen(a)
08.06.2009
Poruka
53
Hvala Ivanu Krstiću na brzom odgovoru...
proveriću kakav je sys pa ću ga postaviti ako je dobar...

pozzz

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Meni "podesavanje karte" mozes listati i u portrait i u landscape polozaju. Ti to mozda samo ne ocekujes ali mozes. Probaj.

Učlanjen(a)
15.06.2010
Poruka
5
Pozdrav,
pokusao sam da pronadjem odgovor ali nisam uspeo, pa ako neko moze da pomogne:
koristim "Israel" sa poslednjiih linkova ovde. Na HTC One radi odlicno, na Tesla tablet-u H7 nema ni glasa od Nevene...
Je l' imao neko slican problem?
Hvala....

Natrag