- Učlanjen(a)
- 12.02.2012
- Poruka
- 16
original. Sada sam ga reinstalirao i opet isto. "X Files"
Upravo sam instalirao moj iGO na HTC Desire 516 / 540*960/KitKat/ od druga i radi bez problema sa skin-ovima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
original. Sada sam ga reinstalirao i opet isto. "X Files"
Na PC "otvori zip fajl željenog skina i otvori info.ini pomiću Notepad-a. Da li u spisku rezolucija postoji rezulucija tvog uređaja? Ako ne, upiši je i snimi ini.
Ali pazi, stvarna rezolucija aktivnog ekrana. Bez toga se skin ne vidi u ponuđenim.
Na PC "otvori zip fajl željenog skina i otvori info.ini pomiću Notepad-a. Da li u spisku rezolucija postoji rezulucija tvog uređaja? Ako ne, upiši je i snimi ini.
Ali pazi, stvarna rezolucija aktivnog ekrana. Bez toga se skin ne vidi u ponuđenim.
Probaj sledece: idi na stranicu 331 ovog foruma i pogledaj post 3305. Tu je sve spakovano za tvoju rezoluciju. Pre toga moras pravilno deinstalirati to sto imas u telefonu. (uputstvo poslato na PP)Prošao kroz My Android i rezolucija je ista kao i što smo gađali 480x854. Kada budem imao malo više vremena poigraću se opširnije sa ovim "out of this world" problemom,a u međuvremenu ako neko ima još koju sugestiju...