iGO Primo Navigacija

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
I ja da potvrdim da radi, ali na osnovu vaših postova, otvara se sledeće pitanje. Prikazani POI imaju simbol h od HERE (Nokia). Takođe u sys.txt ima mogućnost podešavanja provajdera (Google ili Nokia). Ja u POI već imam HERE POI, št mi znači Online pretraga tih istih? Možda ako ima neki novi u odnosu na moje .poi fajlove, ali bi o trebalo da je isto. Ja šta god da sam probao kao pretragu, online rezultati su isti kao i HERE POI koje vać imam u navigaciji.

Mislim da bi Google pretraga bila znatno korisnija, zar ne?

Hvala

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Kod mene ovako i radi!
[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
I ja da potvrdim da radi, ali na osnovu vaših postova, otvara se sledeće pitanje. Prikazani POI imaju simbol h od HERE (Nokia). Takođe u sys.txt ima mogućnost podešavanja provajdera (Google ili Nokia). Ja u POI već imam HERE POI, št mi znači Online pretraga tih istih? Možda ako ima neki novi u odnosu na moje .poi fajlove, ali bi o trebalo da je isto. Ja šta god da sam probao kao pretragu, online rezultati su isti kao i HERE POI koje vać imam u navigaciji.

Mislim da bi Google pretraga bila znatno korisnija, zar ne?

Hvala
Bila bi, ali ne fercera......za sada

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ja sve nade polažem u tebe!!!!

A sad praktično pitanje: Šta omogućava promenu "Car Size" u 3D galeriji vozila, nešto iz ux foldera, ili neki od redova u sys.txt?

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Plašio sam se da ćeš to da kažeš. Ja imam taj folder i opet nemam promenu.

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Plašio sam se da ćeš to da kažeš. Ja imam taj folder i opet nemam promenu.
Probaj da stavis na default skin, mozda pomogne. Nemam ideju sta bi jos moglo da bude.
A imam i info za Google lokalno pretrazivanje koje doslovno glasi: Google nije obnovio ugovor sa NNG za 2014-tu, tako da je do daljeg pretraga nemoguca. VladCepes je u jednom od ranijih postova, a kao i uvek,bio u pravu. Ipak, eto, dosli smo do necega.
PS. Zanimljivo je da mozes u lokalnu pretragu da upises Tahiti npr. Dobices da je udaljenost preko 15000 km, e sad sto nemas mape da rutiras, to je vec nesto drugo.

Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Heh, uspeo sam da obrišem celu navigaciju sa telefona!?!

No, samo pitanje, da li i za ovu poslednju verziju što je Vlad okačio važi ono pravilo za KitKat
(Android/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/files/iGO)

Natrag