Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav, sta je najbolje da se stavi u Goclever GC-5055+? Ima samo 256mb rom i 64mb ram memorije. Probao sam sa verzijom civic 9.6.13.405512, prvi put kad se ukljuci radi normalno ali kad se ugasi i upali ponovo izbcuje "program low memory- convert memory" a potom "error low memory".
U vezi primo na ovom slabom goclaver, čim sam ubacio komplet mapa tom tom 2018.q4 (map, poi, building, speedcam) pri ulasku u igo izbaci low memory i preporuka da se u win-u konvertuje sd u ram.
Probao sam da izbacim speedcam I tmc ali isto. Igo posle radi normalno, samo na početku izbacuje poruku.
Moj navi ima CPU od 366MHz i 64MB RAM. "Kia" radi perfektno. Tvoj je na 500MHz. Bez problema treba da nosi i "Civic" izdanje. Ili neki drugi 2.4 koji je možda prijemčiviji tvom uređaju (9.6.13.267029 npr)
Šta je po tebi "komplet mapa"?
Primo ne "vidi" fjw - džabe ih stavljaš
HNR ti ne trebaju, osim ako baš ne voziš 16h+ ture u cugu po pola evrope
U ovom slučaju koristiti ili one za istočnu EU, ili one za zapadnu, ili one za celu. Ako stavite dva tipa ili sve, duplirali/preklopili ste
FTR koristite samo ako ste kamiondžija
fsp bi isto mogli ući u tu kategoriju - retko potrebni
DEM je više nego dovoljan onaj od 88MB. Premium su preteški, čak i za NG i neke jače mobilne
speedcams samo od država kroz koje prolaziš
tmc fajlovi - nepotrebni, osim ako nisi u državi koja ima signal, a ti imaš TMC prijemnik u uređaju (tvoj ga nema, moj Prestigio ima)
osim toga, ne stavljati ništa od sadržaja država kroz koje sigurno nećeš proći u ovom kvartalu. Do sledećeg će izaći i novije mape, zar ne
Kada je bila samo Srbija radilo je normalno, čim sam ubacio celu evropu tomtom 2018.q4 {map(fbl, fpa, fsp), poi, building(3dl,3dc), speedcam} počeo je da izbacuje poruku.