- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Druže, pošto je isti OS WinCE 6.0, to je u principu isto i za onaj PDA. Da li mi možeš objasniti kako si "ubacio" iGO_NextGen. Mislim na ono najbitnije. Da li je to Copy-Paste neke instalirane verzije, ili se instalacija pokreće u tom operativnom sistemu i odradi na PDA. Kako si to praktično odradio. Dovoljno mi je objašnjenje u par rečenica.ili ova na win 6 neki dan sam ubacivao u nju igonextgen i radi odlično testirao sam po Osijeku a Osijek nije mal grad i odlično je radila
http://www.edigital.hr/gps-uređaji/...-navigacijskog-softvera)-(-8gb-)-p492291.html
Hvala na brzom odgovoru.
Jedinio si zaboravio da mi kažeš kako da na PDA uređaj odradim. Koji je postupak. Da li prvo formiram iGO_NG folder, pokrenem apk fajl ili samo iskopiram na SD karticu već završenu instalaciju. Naravno, ako je već završena instalacija, gde sam je završio. Očigledno mora da bude sa WinCE 6.0i još jedno iskustvo koje sam doživio puno su stabilnije navigacije Win nego Android ,to je moj zaključak nakon korištenja nekoliko puta,ja imam Goclever navio 505 Win 6 i imam na njemu original sa doživotnom nadogradnjom dontpanic sa HR i BiH-a mapama i pored toga još Igo8,Igoprim,Igonextgen,Becker,Navitel Ndrive i sve rade savršeno normalno imam gore unlock sa napravljenim ikonicama od navedenih navigacija i samo klikam na ikonice koju hoću i to je to.
EDIT
Ovo sam negde našao :
1. Priključis uređaj USB kablom na PC.
2. Ako Windows ne prepozna i ne vidi uređaj u My Computer-u da bi imao pristup za modifikaciju fajlova, potrebno je skinuti sa Microsoftog sajta i instalirati Microsoft ActiveSync koji ima ugrađen file manager.
3. Nakon ponovnog priključenja GPS-a na PC, računar će automatski pokrenuti ActiveSync koji sadrži file explorer za listanje sadržaja u uređaju.
4. Prvo se uvek strogo preporučuje backup originalnih fajlova!
5. Potrebno je pronaći .exe file koji pokreće navigacioni softver, i zapamtiti naziv tog fajla, napr. targa.exe ili mobilenavigator.exe ili sl.
6. Preimenuj isti fajl napr. targa_old.exe, mobilenavigator_old.exe ili ih kompletno izbriši, u zavisnosti od kapaciteta interne memorije.
7. Kopiraj demo verziju navigacionog softvera u isti folder gde se i originalni nalazi, i preimenjuj naziv demo .exe fajla kao što je originalni.
8. Obično mape, poi, lang i voice fajlove držimo na SD kartici zbog malog mesta na internoj memoriji, ako uređaj nema barem 2GB prostora da staje sve kompletno u njega.
9. Potrebno definisati putanju u konfiguracionom fajlu softvera, do sadržaja na memorijskoj kartici, da bi program znao odakle da učita mape, glasovno navođenje, ... SDMMC/, Storage Card/, sdcard/ ... počinje naziv gde definišemo putanju do sadržaja na SD kartici.
I ovde ne piše jedino ono što mi nije jasno. Koji to navigacioni softver kopiram. Odakle skidam taj navigacioni softver. Možda ovo potenciram jer nisam probao do sada ništa na WinCE. Ali, navika je opasna stvar. Na androidu se ništa ne kopira. Na androidu se folder formira i pokretanjem apk fajla navigacija instalira...
Poslednja izmena: